Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]XenoxMt2

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem - chcę sciągnąć sobie xenoxamt2 lecz gdy go sciągam i chce wypakowac folder Patch ( najpiew ściągnąłem klienta ) to wyskakuje mi że plik poddany kwarantannie ponieważ wykryto konia trojanskiego. Czy to możliwe?? Na poprzednim kompie miałem xenoxa ( Win XP ) i bylo wszystko gites. Teraz mam nowego kompa (Win 7 ) i mam wlasnie ten problem.

A i jeszcze chcialem sie spytac czy inni tez mają problem zalogowania się na stronie xenoxmt2, czy tylko ja? Bo wpisujehaslo i login i tam na ulamek sekundy otwiera mi się okno stronki i zaraz ze : Nie jesteś zalogowany! Musisz się zalogować, aby korzystać z tej strony!

Opublikowano

No było okej ale :

Brałem tak jak mowiles. Wylaczam skan wypakowywuje wlaczam metka tam po jakims czasie skan sie znowu wlacza ale nadal jest git. Potem wylaczam metka i jak wchdze w folder gdzie powinien byc launcher to go nie ma. i znowu zaczynam wyłącza skana i bajka powtarza sie caly czas. jak temu zapobiec trwale?? plik XenoxMT Launcher caly czas po wyjsciu z metka zostaje przenoszony na kwarantannie. jak temu zapobiec

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemu, następnie wyłącz antywirus i będzie Ci śmigał metek.

A co do strony i logowania, to mi np. działa.

pre_1352586887__mess10i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...