Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awesome™

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba śmiech ! Zobacz całą rozmowe ! Najpierw do mnie pisze, że mu się nudzi a potem kurwa mówi no powyzywaj mnie to mi się chumor poprawi. Ja mówię, jakiś psychol, ale dobra. I kurwa ban ! A ty nie widzisz, że jeszcze rozmowa ucięta ? Odbanuj mnie to cie do rozmowy dodam !

Opublikowano

Widziałem całą rozmowę. Po co dałeś się mu sprowokować? Gdyby to było na żarty to by cie nie raportował. Ban słuszny.

Opublikowano

Przecież to były żarty do cholery jasnej ?! Sprawdź całą ! Nie widzisz nawet te emotki, napisane "Co tam" od niego ?

Dobra. Farksiu. Tak się bawimy, dajesz bana i zlewasz temat ? To ja tu zaproszę prawdziwą potęgę Mpc ;) Seldka B)

Opublikowano

Na początku może i było na żarty ale być może to się przerodziło w pisanie na poważne.

Dla mnie liczy się sam fakt, że kogoś obrażałeś i zostałeś za to zraportowany.

Poza tym nawet jeśli to wszystko było faktycznie na żarty to mogłeś tym go urazić.

Opublikowano

Ale popatrz na to z tej strony, że nie miałem za co jego obrażać i on nie miał mnie za co. To nie było na poważnie ludzie. Nigdy z nim nie pisałem, nigdy nie odpowiadałem na jego posty, pierwszy raz czubka na oczy widze -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...