Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zmiana nicków w World of Tanks!

GrzesMrokuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wargaming z dumą prezentuje najnowsze usprawnienie przeznaczone dla naszych graczy. Od jutra, to jest 11. Października będziecie mogli zmienić Waszego nicka w grze!

Czy zdarzyło się, że wybraliście Waszego nicka po pięciosekundowym namyśle, aby jak najszybciej znaleźć się w grze? A może zbyt późno uznaliście, że nie będziecie grać wyłącznie artylerią i nick ‘Arty McFly’ nie będzie aż tak zabawny z punktu widzenia kierowcy ciężkiego czołgu?

A może po prostu po tysiącach bitew znudziło się Wam granie ciągle pod tym samym nickiem?

Istnieją setki przyczyn, dla których można chcieć zmienić swojego nicka i oto nareszcie jest to możliwe, nawet bez podawania uzasadnienia. Za 2500 złota będziecie mogli zmienić swojego dotychczasowego nicka na nowego, dobrze przemyślanego.

Opcja ta będzie dostępna na stronie Zarządzania Kontem po zalogowania. Aby przeprowadzić tę operację będziecie musieli dysponować odpowiednią ilością złota oraz oczywiście pamiętać swoje hasło. To najprostsze rozwiązanie! Zmiana nastąpi natychmiast w przypadku stron Wargaming.net ale w grze będziecie musieli zaczekać kilka dni ( maksymalnie do dwóch tygodni ) aż Wasz nick zostanie zamieniony na nowy.

Mamy nadzieję, że polubicie tę nową możliwość! Życzymy Wam powodzenia na polach bitew World of Tanks!

Z mojego punktu widzenia 2500 złota za zmianę nicku to za dużo wy co myślicie ? piszcie w komentarzach :)

Opublikowano

Ciekawa ta nowa możliwość.Pewnie przyda się graczom,którzy wybrali nicki dla jaj np.100lec xD

Edit:Dopiero teraz zobaczyłem ile to ma kosztować.WG wymyśliło kolejny sposób żeby zarobić...Wątpię,żeby ktoś tyle zapłacił...Już wolę kupić miesiąc premki...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

2,5k golda to za duzo... wole za to kupic cos innego a nie. na poczatku myslalem ze bedzie za free albo tak do 400zlota ale 2500 ?! o.O zdziwilem sie... coraz bardziej lecą na kaske ;/ jeszcze troche to moze za wejscie do bitwy bedzie -10golda?

Opublikowano

Ogarnijcie się z tym Goldem no ja pierdole kurwa ktoś ma nick którego teraz nie lubi i co robić nowe konto albo kurwa bulić 2500 golda nie no jestem przeciw !

Sory za wulgi ale mniie to denerwuje że wg leci na kase !

My Steam Profile https://steamdb.info/calculator/76561198062082037

Worth:1162€ (315€ with sales)

Games owned:988

Games not played:743 (75%)

Hours on record: 4,725.8h 

Opublikowano

WARMING-a PoJeBAŁo

2500 złota.. śmiech na sali- musiałbym mieć jakiś upośledzony nick, aby wydać na takie coś tyle gold-a.

Mam nadzieję, że może obniżą cenę.

-=-

Z drugiej strony gdyby każde dziecko neo za 210 gold zmieniałoby sobie nick co tydzień to im by serwy nie wytrzymały.

Skoro mówią, ze operacja może potrwać do 2 tygodni czyli to nieźle musi zmieniać dane w bazie danych.

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

WARMING-a PoJeBAŁo

Z drugiej strony gdyby każde dziecko neo za 210 gold zmieniałoby sobie nick co tydzień to im by serwy nie wytrzymały.

Skoro mówią, ze operacja może potrwać do 2 tygodni czyli to nieźle musi zmieniać dane w bazie danych.

Pozdrawiam!!

Sadzę że tu chodzi o klastry serwerów bo tego musi być w ciul... jak 100k osób gra lub więcej to ile obsluży jeden klaster dajmy 1000 graczy to daje 1k klastrów więc uaktualnianie nie może przebiegać na żywo, bo pewnie do końca nie działają w 100% synchronicznie

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Hahahaha 2,5k golda za smieszna zmianen nicku ich naprawde porabalo, wolalbym kupic nawet naboje za zloto niz zmieniac nick za 2,5k golda....

2yzq.png

Opublikowano

WARMING-a PoJeBAŁo

2500 złota.. śmiech na sali- musiałbym mieć jakiś upośledzony nick, aby wydać na takie coś tyle gold-a.

Mam nadzieję, że może obniżą cenę.

-=-

Pozdrawiam!!

Jedno proste zapytanie do bazy i nick zmieniony, ale skoro chcą nowe nicki graczy weryfikować to ich sprawa.

Opublikowano

Ja jako jeden z tych "normalnych" nie zrobiłem nicku na odpierdol więc nie muszę zmieniać, chociaż gdybym mógł to bym zmienił w moim nicku to co na czerwono:

Flap123

Usunął bym to bo mnie trochę wkurza

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Oo 2,5k golda?! Ciekawe kto to kupi... No chyba, że Bill Gate by chciał codziennie zmieniać nick :). Ogólnie ja mam neutralny nick (Kondzio27) ale wkurza mnie to, że każdy myśli, że mam na imię Kondrad ;)

Opublikowano

Za 2500 to można zrobić ciekawsze rzeczy :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Oni to chyba kierują do pro graczy.

Czyli takich co grali już od beta testów.. czyli tacy co grają na ESL i CW

Może im się w tym czasie znudził obecny nick :D

x

Opublikowano
Tak to tylko dla tych co wygrywaja zloto i nie maja go na co wydac.

Aż mi się smutno zrobiło ;(. Jak można niemieć na co wydawać? Zawsze można kupować kamuflaże, exp i kredyty jak ma się już wykupione premium na 100 lat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...