Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jax

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy juz mam Late Game Jaxem to juz mam 5 itemow

1.Ninja Tabi

2.Hextech Gunblade

3.Trinity Force

4.Guardian Angel

5.Warmog's Armor

6. ? Właśnie nie wiem jaki byl by dobry item dla jax ten ostatni Atma's Impaler czy The Bloodthirster co lepsze ?

Opublikowano

Lepsze od tabi są merkury (w zależności od sytacji ale częściej śa używanie maerki bo zmniejszają CC), atma lepsza w połączeniu z trinty i warmogiem da ci boosta do dmg, można to zastąpić np. last whisper

Opublikowano

a yaraj sobie na buildzie takim jak ja gram jaxem ;p

1.tabi/merce

2.hextech gunblade

3.trinity force

a teszte mozesz sytuacyjnie albo co tam chcesz ;p

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Zamiast tabi lepiej berserki, następnie guinsoo, dalej te dwa czerwone miecze(te co speeda dają, nie pamiętam nazwy :f), a potem to już wsedle uznania, np. hextech, trójca itd.

Opublikowano

a moze survi ?? np. jak jest przewaga AD w przeciwnej to Kolczuga/kamienne serce/ranaduina (czy jakos tak) ktory zmniejsza przy uzyciu atk spd przeciwnika.

Ja Jaxa robie tak : Trinity, gunblade, merki/tabi/ewentualnie berki (razem z pasywka jaxa i ls z hextecha dobrze wspolpracuje)

Opublikowano

Jeśli się budujesz pod offtanka, a tak się budujesz, to zdecydowanie ATMA, bonus ad/armor/crit. Nic wiecej nie chciec.

Natomiast jezeli wolisz miec wiekszy dps, to sprzedaj warmoga, kup Frozen Malleta i Guinsoo.

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Atma aktualnie nie jest juz tak oplacalna jak wczesniej, nie mowie ze jest to slaby item ale na te chwile sa lepsze.

Polecam cos ala:

- merce/tabi

- tf

- hextech/bt

- warmog

- ga

sytuacyjnie albo res ktorego ci brakuje np m.resist to wits end lub mom, armor moze byc omen albo atma, jesli przeciwnicy stackuja armor to lw.

Tak wiec twoj build jest dobry :] dodaj tylko ktorys z wymienionych przeze mnie sytuacyjnych itemow, w zaleznosci do tego czego ci brakuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...