Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] fifa 13

jestem czarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam problem z fifa 13

moge normalnie grać jak zrobie nowy profil ale gdy chce zagrać ponownie na starym crashuje mi gre przy momencie wybierania starego profilu

czemu tak jest ?

Opublikowano

Gra oryginalna?

Możesz spróbować zrobić tak:

Wchodzimy do Moje Dokumenty/FIFA 13/instance0 i usuwamy plik replay0.bin. Następnie otwieramy notatnik i nie wpisując nic, zapisujemy plik, ustawiając typ na wszystkie pliki, a nazwe na replay0.bin. Plik zapisujemy w Moje Dokumenty/FIFA 13/instance0 i nadajemy mu prawa tylko do odczytu.

lub

Wchodzimy do katalogu z grą, przechodzimy do folderu game i kopiujemy plik ButtonData do folderu Moje Dokumenty/FIFA 13 i zmieniamy jego nazwe na buttonDataSetup.

lub

Wchodzimy w panel sterowania>konta użytkownikow i tam tworzymy nowe konto (BEZ POLSKICH ZNAKÓW W NAZWIE). Przełączamy się na nowo stworzony profil i uruchamiamy gre.

Jeżeli żaden z tych sposobów nie zadziała, napisz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie działa mi żaden z wyżej wymienionych sposobów. Posiadam orginalną fife 13.

Działała elegancko tak przez 4 miesiące i nagle taki bład zacina sie na messim

Dawajcie + i 5 :D

To Nic Nie Boli I Nie Kosztuje. :)

Dzięki tym którzy dali + i 5 ;]

Opublikowano

Miałem niestety ten sam problem przy wczytywaniu nowego sezonu. Nie pozostaje nic innego jak zrobić nowy profil niestety EA nie dopracowała tego do końca ewentualnie możesz pobrać najnowsze sterowniki do karty graficznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...