Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z Metin2

Swirek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam problem z Metin2 mianowicie podczas grania,metin samoczynnie sie gasi po prostu sie gasi.Jeżeli chce wejsc ponownie jest to nie mozliwe, poniewaz gdy ładuje mi sie postać metin ponownie sie gasi i do dalszej gry jest wymuszony reset komputera poniewaz inaczej gra caly czas bedzie sie tak gasic i wgl sie nie rusze.

Taki sam problem mialem z Metin2PL tylko ze tam wyskakiwalo cos ze znakami zapytania. Prosze o pomoc z góry dzienkuje ;)

Opublikowano

Może to virus? Przeskanuj system, przeczyść komputer CCleanerem, usuń zbędne pliki i reinstall metina.

Opublikowano

sprobuj przeskanowac system antyvirusem oraz przeczyscic komputer programem np. CCleanerem ;) . Jeszcze podaj jaki masz windows . Jesli nie pomoga wczesniejsze opcje to sprobuj reinstall metina ewentualnie format komputera.

Opublikowano

Windows 7 bit-32.Formata mialem tydzien temu system jest bez wirusów.CCleaner wykazał 1 bład z plikie od gg lecz gg nie ma tu nic do rzeczy.Metina reinstalowalem juz 3 razu : )

Opublikowano

Podczas grania.Na poczatku jak wlacze komputer wszystko ok gram 1h czasami mniej i mi sie wylacza.I jezeli chce wlaczyc na nowo to sie gasi po 1min.Tak probowalem jako administrotor.

Opublikowano

Może Ci jakaś wtyczka siada albo sterownik? Mi np. kiedyś siadał sterownik od monitora przez co było co chwile "gaśnięcie" oraz ogromny spadek FPS w metinie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Formatowanie komputera nie zaszkodzi :) Ale jeżeli nie chcesz możesz spróbować programami do czyszczenia

Wise disk cleaner

Wise registry cleaner

Win Ultilities

EnhanceMySe7en

Revo Uninstaller

CCleaner

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator, sciagnoc SP3 (Service Pack 3)

Lub podaj parametry komputera ( może za słaby, nagrzewa się itp )

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Probowalem jako administrator.

Parametry kompa:

Procek:2,2GHz(dwu rdzeniowy)

Ram:2GB

Karta graficzna:Nvidia Geforce 9500GT

System:Windows 7 32-bitowy

Zasilacz:350W

Ps.Wszystkie sterowniki byly aktualizowane dnia 24.09.2012.

Opublikowano

Ale nie rozumiem.Czy mówisz mi, że najprawdopodobniej musze zrobic formata ?? Dnia 24.09.2012r. mialem formata mam zainstalowanego FireWall'a i avasta.Wiec to jest raczej nie mozliwe ze juz mam firusa,albo zle byl zrobiony komputer.Komputer robil mi moj informatyk ze szkoly,ktory ma wlasny serwis i nigdy nie bylo na niego skarg.Wiec:/

Opublikowano

Sprawdz czy czasem monitor ci nie padł, lub grafika w komuptrze.

Pozmieniaj sobie rozdzielczość i po testuj.

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...