Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regulamin dot. Banow

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak

chciałbym by dwóch sprawach zostało to poprawione:

1. Regulamin mówi ,że możemy założyć nowe konto gdy stare ma 100% lub nie używamy go 3 miesiące. Tutaj proponuje żeby 100% zostało usunięte i danie gdy stare konto zostało zbanowane , niech te 3 miesiące nieaktywności zostaną. Ta zmiana jest potrzebna bo wiele osób prosi o bany na pw i wedlug regulaminu znow dostaną bana bo nie mieli na starym koncie 100% warna.

2. Bany na pw. Trochę mnie to denerwuje. Chciałbym by bany na pw nie zostały dawane bez powodu. By dostać bana "na żyecznie" trzeba było by wymienić jakiś powód ,a nie jak to jest "poproszę o bana" tu sie zgodze , nie barc tego pod uwage

Dziękuje

­

Opublikowano

Co do pierwszego punktu.

To tak ... nigdy się nie spotkałem że jak ktoś ma bana na życzenie drugie konto zostało zbanowane ze względu na to że tamto zostało zbanowane na życzenie .

Co do drugiego punktu.

Po co powód ? Ktoś chce bana to go ma w czym widzisz problem ?

Powód może być "bo mogę" , "bo chcę nowe konto" zbędne to

Twoja sugestia jest chujowa.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Na nie.

Zajebiste argumenty.

@Topic ; 1. Jest wgl. nie potrzebne.

2. A w czym Ci to przeszkadza że powód jest np. "na życzenie"

Szukasz dziury w całym.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

1 pkt - tak, 2 pkt - nie Jeśli ktoś nie dostanie bana na życzenie będzie łamać regulamin a i tak i tak dostanie bana. Narobi wtedy tylko problemów.

Opublikowano

1. Raczej nikt nie dostał bana za to, że poprzednie konto było zbanowane na życzenie.

2. Nie, gdyby spotkał się z odmową zacząłby spamować aby nabić 100%, co by tylko zaszkodziło mpc.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

do 1 punktu tak

Napiszcie w regulaminie, bo taki ja np. coś zrobię, dostanę perm'a chcę nowe konto nie mogę, bo znowu będzie ban.

Opublikowano

Regulamin mówi ,że możemy założyć nowe konto gdy stare ma 100% lub nie używamy go 3 miesiące. Tutaj proponuje żeby 100% zostało usunięte i danie gdy stare konto zostało zbanowane , niech te 3 miesiące nieaktywności zostaną. Ta zmiana jest potrzebna bo wiele osób prosi o bany na pw i wedlug regulaminu znow dostaną bana bo nie mieli na starym koncie 100% warna. //Zgadzam się. Powinna wyglądać treść regulaminu tak "Nowe konto możesz założyć gdy na poprzednim masz 100% warna, dostałeś permamentnego bana na konto lub nie używałeś go 3 miesiące" coś takiego. Bo tak jak mówisz, jak ktoś prosi o perma i go dostaje to nie może założyć nowego konta ;f

Bany na pw. Trochę mnie to denerwuje. Chciałbym by bany na pw nie zostały dawane bez powodu. By dostać bana "na żyecznie" trzeba było by wymienić jakiś powód ,a nie jak to jest "poproszę o bana" //Nie. Bana możesz dostać kiedy chcesz i za co chcesz więc jestem na nie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
  1. Regulamin mówi ,że możemy założyć nowe konto gdy stare ma 100% lub nie używamy go 3 miesiące. Tutaj proponuje żeby 100% zostało usunięte i danie gdy stare konto zostało zbanowane , niech te 3 miesiące nieaktywności zostaną. Ta zmiana jest potrzebna bo wiele osób prosi o bany na pw i wedlug regulaminu znow dostaną bana bo nie mieli na starym koncie 100% warna.

Kiedy użytkownik otrzymuje bana pernamentnego, jego status ostrzeżeń wynosi 100%, co jest równoznaczne z tym, co jest napisane w regulaminie.

Opublikowano

Kiedy użytkownik otrzymuje bana pernamentnego, jego status ostrzeżeń wynosi 100%, co jest równoznaczne z tym, co jest napisane w regulaminie.

serio?

jakoś ja nawet tego sprawdzic nie moge

ref

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...