Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Sheen vs Ashe

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Sheen vs Ashe

Zależy mi na: Ogólnie

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

PS: Nie jest według wzoru ponieważ gdy kopiuje kod ( nie mam opery ) i wklejam go to kod jest "kolorowy" i gdy klikam podgląd nic się nie dzieje.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

no trudno porównać AP tanka z prowadzącym. jednak asha na spd attack + spd move guide na midzie sieje spustoszenie, główna wada ashy to fakt że jest papierowa - ja np odradzam grać ashą z niestabilnym połączeniem (krótkie dosłownie sekundowe CLe)

Opublikowano

Grałem oby dwiema postaciami zarówno Sheenem jak i Ashe i na chwilę obecną bardziej podoba mi się Sheen, lecz nie mam na niego IP i RP więc zastanawiałem się czy opłaca się na niego wydać, raczej w najbliższym czasie go kupię, dziękuje za odpowiedzi, jeśli ktoś jeszcze ma jakieś argumenty proszę pisać :)

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Tak na marginesie to jest Shen nie Sheen ;] a co do tematu to bardziej polecam shen'a:

-Shield

-Taunt

-Heal z Q

-2x dmg z pasywa

-Tarcza z ulta

-Free teleport z ulta

-Energia zamiast many

-Dash

-Dość mobliny

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Tak na marginesie to jest Shen nie Sheen ;] a co do tematu to bardziej polecam shen'a:

-Shield

-Taunt

-Heal z Q

-2x dmg z pasywa

-Tarcza z ulta

-Free teleport z ulta

-Energia zamiast many

-Dash

-Dość mobliny

Nie uważam posiadanie energi jako + może tylko w early. ALe ogólnie shen lepszy bo z TF 3vs5 zrobi 4vs5 + tarcza więc lepszy shen

Opublikowano

grasz ad carry bierz ashe grasz na topie/jungli lub supportem bierz shen'a. nie ma sensu porownywac 2 totalnie inne postacie wiec jedynie tak mozna polecic :P

Opublikowano

Shen, i potem ashe, na którą będziesz miał za 4-5 gier // licząc z 1st win dayem, tylko te gry wygraj.

1st shen, why;

• taunt
  • shield
  • ult

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...