Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wszystko Okey, a na serwer wejść nie można.

Najem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosił bym o szybką pomoc, opiszę teraz o co mi chodzi .

Serwer włącza sie normalnie, Mysql, FileZilla da się połączyć . Żadne błedy nie wyskakują przy włączaniu, Serwer działał rano normalnie wróciłem Był OFF'line Może ktoś mi jakoś pomóc Wgrywałem od Nowa Germany i nic .

Opublikowano

Hmm to dziwne na czystych plikach takie coś ? a może wgrywasz jakiś gotowiec ?

Może pliki które pobrałeś nie wytrzymują są denne i za słabe ?

Polecam pobrać pliki np: by Aryman i sprawdzić czy błąd będzie się powtarzał

Ale pierw chcę wiedzieć czy wgrywasz gotowca a jeśli tak to jakiego ?

@Edit

Może być też problem z małą ilością ram i nie da się wejść ile dodałeś ram,u ?

image.png

Opublikowano

nie czyste, pliki to:

http://www.mpcforum.pl/topic/519963-dlpliki-serwerowe-by-qentinios/

wszystko bylo zeedytowane inne questy itp serwer dzialal ciagle nie bylo problemow a dzis nagle nie dziala baza itp dziala a na ch nie da sie lognac.

errorow nie ma .

Up

Serwer działał normalnie, nic od wczoraj, dziś rana nie było zmieniane nagle przestał działać i resety itp nic nie pomagaja.

sygna1.png

Opublikowano

hm, wszystko wlaczone jest powinno działać.;oo

chmody nadaj dla calego katalogu..

syserr daj z game i auth.

Nadane jest, gdy otworzyłem syserr z

/usr/home/game/logs/game99

/usr/home/game/logs/auth

byly puste, serwer wczoraj ( okolo 2 w nocy ) i dzis rano działał a potem gdy wróciłem nie działał teoretycznie wszystko jest dobrze 0 błędów wszystko normalnie się włącza itp ale jednak nie działa i właśnie nie wiem w czym lezy problem.

sygna1.png

Opublikowano

Okazało się ze problem lezy po stronie tabel w bazie dokladnie tabel w "player" nwm dokladnie ktorej i nie wiem dlaczego na czystej bazie dziala ale zalezy mi na danych z tamtych tabel wiec może mi ktos powiedzieć co jest nie tak w tych tabelach? jeśli bedzie trzeba dam folder player z bazy na pw.

edit tabela przez ktora nie dziala serwer okazalo sie item_proto mogl bym wgrac czyste ale zalezy mi na tym co sie w niej znajduje nie pisze nic co by wskazywalo ze to jest crash moge komus dac na pw ta tabele jak chce wie ktos jak ja naprawic?

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...