Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić Fife 12 ?

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Czy warto kupić fifę 12 ? bo na 13 szkoda mi kasy i nie pisać że warto kupić 13.

I proszę o uzasadniania odpowiedzi.

Będę nagradzał za dobre odpowiedzi.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jak dla mnie się nie opłaca.Lepiej kupić PS12 niż fife

Ps jest lepszy pod względem grywalności i tricków (jak dla mnie )

Opublikowano

Jak dla mnie się nie opłaca.Lepiej kupić PS12 niż fife

Ps jest lepszy pod względem grywalności i tricków (jak dla mnie )

Wiesz co ? Jakiś sentyment mam do fify. I wolę ją jakoś Pes mnie nie przekonał.

Ale dzięki, liczę na więcej odpowiedzi. :)

Opublikowano

Ja bym Ci nie polecał jej kupować, czemu? Dlatego, że sam taką zakupiłem i po wielu godzinach prób naprawienia i szperania na google nic nie wskurałem. Nie działa mi żaden tryb gry oprócz meczu towarzyskiego i gry multiplayer. Podsumowanie: Osobiście nie polecam nikomu kupować tej części gry. Jeśli chcesz kupić fifę to poczekaj z miesiąc, dwa i zakup fifę 13 wtedy ceny mocno spadną. Pozdrawiam!

25 Postów : TAK

50 Postów : TAK

100 Postów : NIE

200 Postów : NIE

Opublikowano

Ja bym Ci nie polecał jej kupować, czemu? Dlatego, że sam taką zakupiłem i po wielu godzinach prób naprawienia i szperania na google nic nie wskurałem. Nie działa mi żaden tryb gry oprócz meczu towarzyskiego i gry multiplayer. Podsumowanie: Osobiście nie polecam nikomu kupować tej części gry. Jeśli chcesz kupić fifę to poczekaj z miesiąc, dwa i zakup fifę 13 wtedy ceny mocno spadną. Pozdrawiam!

Wtedy się oddaje do reklamacji taką grę. A to że tobie nie działa to nie znaczy że mi nie musi.

Opublikowano

Kupiles wadliwa kopie ;)

A ja wrecz przeciwnie, polecam! Milo sie gra, przyjemnie :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Niestety. Czy ją kupisz to zależy od ciebie. Jeszcze jedna uwaga czy to ma być gra na pc czy na konsolę?

Opublikowano

Osobiście poczekałbym ten miesiąc, dwa i kupił 13 (cena mocno spadnie), w fifie 12 sędzia wychwica minimalne spalone które mają centymetr na monitorze. Grafika jest dobra lecz nie raz żółta karta wygląda na limonkową lub jasno zieloną. To jest tylko moja opinia czy zakupisz tą grę czy nie to twoja decyzja.

Opublikowano

A jak jest z Trybem Manager ? Ciekawszy od poprzednich wersji czy dalej monotonia ?

Tryb Manager to dla mnie najważniejszy tryb dlatego proszę o jakieś +/- trybu :)

Opublikowano

Tryb Manager to dla mnie najważniejszy tryb dlatego proszę o jakieś +/- trybu :)

Ogólnie to warto zakupić skoro nie chcesz wydawać na 13... Tylko jest jeden minus, u Cb to nie musi wystąpić, jednak u mojego kolegi Ci młodzi zawodnicy np. Alcantara mają po 2014 lat(na serio) i po roku kończą kariery... ;)

Nudzić się przy tym nie będziesz, a wystarczy że ściągniesz uaktualnienia składów i jakieś patche i będzie się malinowo grało... ;)

Opublikowano

Z tego co wiem Fifa 13 biję 12 na głowę, mój brat niedawno ją kupił. Na Twoim miejscu zbierałabym na 13.

Bije czy nie bije. Mam ją na konsole i jestem niezadowolony.

Więc idę kupić Fifę 12 do empiku zobaczymy jak to będzie z nią :)

Proszę o podanie aktualnych składów + jakiś patchy na PW lub w temacie jak kto woli :)

Dzięki za opinie.

Opublikowano

Bije czy nie bije. Mam ją na konsole i jestem niezadowolony.

Więc idę kupić Fifę 12 do empiku zobaczymy jak to będzie z nią :)

Proszę o podanie aktualnych składów + jakiś patchy na PW lub w temacie jak kto woli :)

Dzięki za opinie.

W takim wypadku Fifa 12 może Ci się spodobać. Nikt nie narzekał.

A co nie pasuje Ci w 13?

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jak kupisz oryginał, to pachę będziesz miał od początku ;x

Polish Patch i wiele kitsów nie ma... ;)

@Top

Na PW Ci wysłałem stronkę z patchami... ;)

Opublikowano

szczerze..? pes12 jest lepszy od fify12... ale kup fife 13, wyjebista gierka ;]

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...