Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]koniec totalitaryzmu?

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam :)

RMCF właśnie nie ma już GM'a gdyż ma Elitę. Co oznacza NIE MOŻE NAS BANOWAĆ ANI WARNOWAĆ :D.

Jak się z tym czujecie? nareszcie nie będzie tematów w zbanowanych za "trolling" na zawsze ;P.

Jaram się tym ^^:D

sygnary.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Noo raczej ZA PORZĄDNA. Bo to jest taki zakompleksiony człowiek , że przez swoje frustracje wylewa to na bany i warny (często przesadzone)

sygnary.jpg
Opublikowano

Każdy popełnia błędy , ja , Ty , On.

Można się nie godzić z pewnymi sytuacjami, ja się z kilkoma nie godziłem , przez to dużo straciłem , ale z każdym można się dogadać. Każdy jest człowiekiem więc tak jak mówiłem popełniamy błędy.

Rmcf dobrze wie, że sam popełnij ich trochę , przyznawał się do tego.

Ale nie patrzmy przez pryzmat tych złych rzeczy... RMCF niewątpliwie zrobił wiele, inaczej zapewne nie byłby globalem , a teraz elita.

Więc nie patrzcie na niego tylko źle , bo wlepił Wam kilka warnów , będziecie mu to wypominać do końca życia? Jakby nie patrzeć rozwijał to forum.

394591421101183179764.jpeg
Pomocnik
Opublikowano

Taa no sorry RMCF zbanował typa za napisanie "RMCF to ...." a RMCF to jest też klub piłkarski. Także jak się do tego odniesie?

@edit i ten typ dostał bana za obrazę perma.

sygnary.jpg
Specjalista
Opublikowano

RMCF właśnie nie ma już GM'a gdyż ma Elitę. Co oznacza NIE MOŻE NAS BANOWAĆ ANI WARNOWAĆ :D.

Dalej może to robić.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Jeden wjazd na RMCF który zobaczę = 7 dni odpoczynku.

Nie macie pojęcia jak dużo ten człowiek zrobił, jak się starał, ile pracował na to, żeby na tym forum działy się dobre rzeczy. Żeby je wspólnymi siłami udoskonalać, rozwijać.

RMCF to bez wątpienia elita tego forum i nie wiele osób osiągnie kiedykolwiek jego poziom. Ten chłopak na prawdę wiele tu zdziałał, ale co Was to przecież obchodzi.

To, że przeszedł na forumową emeryturę nie oznacza, że można go już tyrać. Nie polecam tego robić ;)

A autorowi tematu proponuję odpalić wikipedię i poczytać o ustroju totalitarnym, bo ze szkoły wielu informacji nie wyniosłeś niestety.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...