Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Modujemy lola

Sawickas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tucie przedstawię wam jak w 90% zmodować login screen na swój lepszy

;).

1.Nuta w tle!.

1:a)Dźwiękiem w tle może być każdy kawałek, np z płyty grubsona wybieram kawałek "Na Szczycie"

1:b)Tytuł nuty zmieniamy na "LoginScreenIntro", jeśli jest taka potrzeba zmieniamy na format mp3.

1:c)Wklejamy do:

\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.208\deploy\assets\sounds\ambient

1:d)Gotowe, teraz możemy sprawdzić odpalając lola, i poczekać do 2 sekund przy login screenie.

2.Animacja Logowania/Tło.

2:a)Wybieramy interesujący nas login z:

http://leaguecraft.com/uimods/

2:b)Pobieramy, wypakowujemy i kopiujemy plik login.swf wklejamy do:

League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.208\deploy\assets\swfs

2:c)Gotowe!, sprawdzamy załączając lola !

:).

Osobiście polecam

http://leaguecraft.com/uimods/1031-championship-riven-login.xhtml

Starannie wykonany swf + podkład

:)

Opublikowano

Nie rozumiem po co modować login screena, przecież go się widzi przez parę sek. Ja osobiście mam w nim wyciszoną muzykę bo rozmawiam na TS3 i wolę słyszeć innych dokładnie niż słuchać dupną muzyczkę z loadingu.

Opublikowano

Nie rozumiem po co modować login screena, przecież go się widzi przez parę sek. Ja osobiście mam w nim wyciszoną muzykę bo rozmawiam na TS3 i wolę słyszeć innych dokładnie niż słuchać dupną muzyczkę z loadingu.

Niektórzy mają dość już np loga WC?. Po co malować sklep przecież klient kupuje to co ma i wychodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...