Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Statystyki

BFP4FGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oprócz nowych stat zdaje mi się,że troche podrasowali grafe oraz zjebali możliwość dołączania na serwery poprzez kliknięcie szukania serwów ponieważ mamy zwieche i nie wyszukiwuje wszystkich serwów to raz a dwa i tak nie da się do nich później dołączyć tylko i wyłącznie aby dostać się na jakieś serwy działa button poprzez Graj teraz.

Opublikowano

Serwery to odświeża wieki..... po za tym fajne staty :)

ps. lol i to wielki, po co pokazuje serwery jak nie można na nie wejsc... lekka porażka :/

Coś tu panowie z EA spierd..... :):(

x

Opublikowano

Tyle,że jak wezmę w przeglądanie serwerów po czym trochę czekamy aż wyświetli około 20 serwów i jak damy odśwież to już nawet nie dołączymy poprzez graj teraz musze robić restart całego klienta ,a nawet jak ukażą się te serwy to i tak nie da się do nich dołączyć i znów trzeba restart klienta.

A tak poza tym problem jest zgłoszony i przekazany. Także pozostało czekać aż dadzą jakiegoś fixa tylko ciekawe jak dlugo im to zajmie.

Co do grafy na najwyższych detalach są poulepszane tekstury i zauważyłem lepszą dynamike itp.

Ps.Błąd już naprawiony :P

Opublikowano

jaaaapierdole ;x ja chciałem ten temat załozyć ;x

no a mi się lapek całkiem zjebał oczywiście dzień przed dodaniem statystyk :D wypas ;x

ale to zajebiście zrobione! poprostu bosko! mi się podobają bardzo

na kompie nic nie zrobie :< inna klawiatura myszka inne wyczucie ;x ale na sniperze może coś wyjdzie :D

YAY

Opublikowano

Jeżeli was to zainteresuje niedługo będzie nowy karabin dla szturmowca L85 od 27leveli, i jeszcze jakaś dla snajpera, bardzo podobna do m95 tyle, że będzie zadawała większe obrażenia, również od 27 levela ;)

Opublikowano

Jeżeli was to zainteresuje niedługo będzie nowy karabin dla szturmowca L85 od 27leveli, i jeszcze jakaś dla snajpera, bardzo podobna do m95 tyle, że będzie zadawała większe obrażenia, również od 27 levela ;)

uuu to grubo już nie mogę się do czekać thx za info / a po za tym może cie popatrzyć na moje statystyki dzisiaj nawet koxiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...