Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Terazniejsze serwery

lmRaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Jak widzicie brakuje nam dobrego serwera metina. Odkąd te wszystkie 14-16 latkowie dowiedziały się jak zrobić prywatny serwer to kompletnie nic nie powstaje. Nie ma już takich serwerów które powstają i są bez żadnych błędów i stoją ponad rok. A jak powstają to Team sprzedaje eq na lewo lub coś innego knuje.

Jak myślicie? Wrócą te klimaty przeszłości? Czy w końcu zmieni się to i te ''dzieci'' (Nie które) nie będą robić bezsensownych serwerów?

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Czy w końcu zmieni się to i te ''dzieci'' (Nie które) nie będą robić bezsensownych serwerów? - No way , idioci myślą że zarobią miliony jak ukradną matce 500 zł na dedyka.

Wrócą te klimaty przeszłości? - Bez jaj..

Jednym słowem metin to : Chujnia.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Czy w końcu zmieni się to i te ''dzieci'' (Nie które) nie będą robić bezsensownych serwerów? - No way , idioci myślą że zarobią miliony jak ukradną matce 500 zł na dedyka.

Wrócą te klimaty przeszłości? - Bez jaj..

Jednym słowem metin to : Chujnia.

Zgodzę się z tobą. No masz racje, raczej nie przywrócimy starych klimatów, bo już nie ma tak że tylko nie liczne osoby umieją robić serwery.
1356662203-U334301.png

Opublikowano

@up czy Ty wiesz o czym piszesz?

Nawiązujesz do oryginalnego klimatu metina, a po chwili wyjeżdżasz z reklamą swojego badziewnego serwera.

Co ma oryginalny klimat do 200 lvla, systemu energii i innych śmieci?

Opublikowano

@up czy Ty wiesz o czym piszesz?

Nawiązujesz do oryginalnego klimatu metina, a po chwili wyjeżdżasz z reklamą swojego badziewnego serwera.

Co ma oryginalny klimat do 200 lvla, systemu energii i innych śmieci?

Oryginalny klimat to już nawet PL nie ma. Przydał by się nowy global z lepszym troszeczke expem i dropem, zero nowości, max lvl 99, oryginalnie stalka najlepsza i było by fajnie. Ew. wprowadzać rzadkie aktualizacje. To było by coś.
1356662203-U334301.png

Opublikowano

serwery w 2010>2011/2012 wiadomka, taki Elite na ten przyklad nagrane mialem tam z 400 godzin dopoki nie skurwili i pododawali jakies zjebane nowe ulepszenia z painta i te inne syfy... brak tez serwerow typowo pod pvp z duza iloscia graczy... na wiekszosci sa 3 moze 4 gildie ktore sie nadaja do wojen a reszta to dropy i mieso armatnie

Opublikowano

Dobra kończe dyskusje po sprawdzeniu serva z twojej sygny bo nie mamy o czym rozmawiać ^^

Z tym serwerem nie mam nic wspólnego. Konto jest mojego brata, ja je tylko używam.

@Edit

Jednak co ja ci się będę tłumaczyć. Jeśli nie chcesz dyskutować to proszę bardzo, nikt cię nie trzyma.

1356662203-U334301.png

Opublikowano

Z tym serwerem nie mam nic wspólnego. Konto jest mojego brata, ja je tylko używam.

@Edit

Jednak co ja ci się będę tłumaczyć. Jeśli nie chcesz dyskutować to proszę bardzo, nikt cię nie trzyma.

No chyba że tak. : ) Ale i tak nie chce mi się już pisać : D

UppeD/dyk papu

Opublikowano

No chyba że tak. : ) Ale i tak nie chce mi się już pisać : D

To nie musisz ^^. Jak napisałem wyżej, nikt cię tu nie trzyma ;P
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Moim zdaniem to dzisiejsze serwery tylko robią pomysłowi nastolatkowie którzy myślą, że zarobią kokosy jak dadzą taki item shop jak na mexilii...(Odbanowanie-25zł/Podwiększenie expa 15-zł) A i tak już zaden fajny serwer nie powstanie bo tylko hardy hardy hardy !.... Pozatym i tak każdy świerzy serwer który startuje to wszechmogący admin rozdaje swoim koleszkom eq z NaviCat'a i cieszy dupe bo za 2 godziny ma 255...

Opublikowano

Moim zdaniem to dzisiejsze serwery tylko robią pomysłowi nastolatkowie którzy myślą, że zarobią kokosy jak dadzą taki item shop jak na mexilii...(Odbanowanie-25zł/Podwiększenie expa 15-zł) A i tak już zaden fajny serwer nie powstanie bo tylko hardy hardy hardy !.... Pozatym i tak każdy świerzy serwer który startuje to wszechmogący admin rozdaje swoim koleszkom eq z NaviCat'a i cieszy dupe bo za 2 godziny ma 255...

No nawet pisałem o tym na samym początku. Jak coś powstanie to zawsze Team knuje.
1356662203-U334301.png

Opublikowano

Terazniejsze serwery ? Bieda , niektore serwery tylko sie zapowiadaja dobrze , a pozniej bieda , eq z navi , bugi , 100 online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...