Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ForceOp

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukałem od dawna moda forceop chce go tylko wypróbować więc proszę o podanie linka do niego ;)

Pzdr.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@Up Tacy ludzie jak ty mnie irytują.... Podałem nazwę moda ,jak ktoś zna się minimalnie na premission to zablokuje , jest bo na YT pełno tego ,ale nie działa...

Więc po co spamisz ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

podales nazwe moda ktory nieistnieje... na yt kupe jest forceopow ktore pobieraja tylko hasla. sek w tym ze pobieraja te hasla od cb.

wlamac sie da ale to tylko jak na serwie jest najdebilniejszy admin na swiecie. ktory pobierze twojego moda bo powiesz mu ze jest ciekawy, albo wejdzie na twoj sztuczny serwer ktory ukradnie mu sesje... ale jezeli admin jest takim idiota by to zrobic to wystraczy zwykle go poprosic o opa xD

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

ForceOp? hahaha

Kolega co napisał pierwszego posta miał racje, to co go się czepiasz?

Nie ma takiego hacka, chcesz mieć? Napisz sobie! Ja Ci napewno nie napiszę.

chce go tylko wypróbować

Wypróbować? Aha, to czemu już wiem, że jak Ci dam linka do ForceOp to padnie 100% serwerów które są podawane na MPCForum?

Zastanów się nad tym, co napiszesz.

svh03y.jpg

Opublikowano

Kiedyś na wersji bodajże 1.0 czy 1.1 na jakimś update ktoś wyłapał w bukkicie jakiegoś buga i napisał zapewne w pythonie prosty programik, który mógł dać komuś opa. (za dużo o tym nie wiem) Teraz istnieje oo tematów, filmów na yt itd., w których super pro "hakerzy" używają zajebistych programów i przyznają sobie na swoich różnych serwerach rangi, opy itd.

Prawdą jest iż to co oni zamieszczają w swoich linkach, jest "ziemniakiem w pudełku zamiast komórki", czyli próbą zarobkową. Wrzuca się plik na stronkę, która wymaga przejścia jakiegoś kokursu, typu "Wygraj samsunga brick edition!", gdzie wypełnia się głupkowate teściki oraz za każde zrobienie takiego teścika osoba, która zamieściła dany plik - dostaje pewną sumę gotówki, typu 0,01$.

Drugiego typu wyłudzacze, to osoby z programistyką w stopniu amatorskim. Piszą iż działa tylko u osób z AIDS Premium. Tworzą proste programy, gdzie widnieją rubryki na: login, hasło, ip serwera oraz cośtam. Jednak ku naszemu zdziwieniu program nie działa a za kilka dni ktoś inny gra sobie na naszym koncie, bo wpisane hasło zostało wysłane wraz z loginem na e-mail programisty amatora.

Jakby takowa możliwość istniała, to każdy serwer minecraft byłby "atakowany" przez dzieci neozdrady, jak na razie nic takiego nie zaobserwowałem, co za tym idzie nie polecam pobierania takowych programów i dawania robić z siebie balona.

Opublikowano

Ok dzięki risen, kubis wiem o tym ,że robią tak ,ale na forum był taki działający miałem go ale na starym kompie i go usunąłem .

Warzniak.... Spamisz ..Swoim postem nic nie wnosisz do tematu , a nawet jakbym tak zrobił to co ci to tego? To forum o cheatach ... Więc podajesz linka ,albo tak jak risen i kubis coś napiszesz z sensem ,albo dasz informacje prawdziwe...

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...