Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube -zła opinia

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zacząć zarabiać na youtubie tylko ,że nie mogę tego zrobić bo moje konto posiada złą opinie (prawa autorskie) co mam zrobić aby mieć dobrą opinię?Odwołanie odpada bo rzeczywiście skopiowałem jeden z filmików.Reszta -dobra opinia

Opublikowano

A gdybym napisał do yt i trochę nakłamał to też mi tego nie zdejmą?Dostałem 1 ostrzeżenie

@edit

Jeszcze jedno.Jak mam na yt złą opinię i nie mogę zarabiać na tym ich partnerstwie to będę mógł np zarabiać w jakimś fullscreenie czy agorze?

Opublikowano

jak np chcesz dodać ulubioną nutkę a nie możesz bo posiada prawa autorskie robisz taki myk : najeżdżasz na klip w sony vegasie dusisz ctrl łapiesz przy końcu i przesuwasz trzymajac ctrl(lewy) o 0,05s i bum nie ma praw autorskich xD

Opublikowano

jak np chcesz dodać ulubioną nutkę a nie możesz bo posiada prawa autorskie robisz taki myk : najeżdżasz na klip w sony vegasie dusisz ctrl łapiesz przy końcu i przesuwasz trzymajac ctrl(lewy) o 0,05s i bum nie ma praw autorskich xD

Isamu tylko ,że ja wrzuciłem kawałek filmiku innego gościa ,jednocześnie łamiąc prawa autorskie .Przez co mam teraz złą opinie na youtubie w opcjach i nie mogę zarabiać.Nie wiesz może czy jak nie mogę zarabiać na partnerstwie yt ,to czy np na agorze będę mógł to robić?Swoją drogą ,ty masz tam wszędzie dobrą opinię?

Opublikowano

Isamu tylko ,że ja wrzuciłem kawałek filmiku innego gościa ,jednocześnie łamiąc prawa autorskie .Przez co mam teraz złą opinie na youtubie w opcjach i nie mogę zarabiać.Nie wiesz może czy jak nie mogę zarabiać na partnerstwie yt ,to czy np na agorze będę mógł to robić?Swoją drogą ,ty masz tam wszędzie dobrą opinię?

Wycinki z innych filmów nie mogą przekraczać 29s

Opublikowano

A jeżeli ten wycinek miał około 8 sec i powtarzał się w kółko ?

hmm możesz go opóźnić tak jak np audio o kilka setnych może to pomoże ;) ale najlepiej robić własne filmy i na nich zarabiać wtedy masz 100% pewności ze adsense się nie doczepi

Opublikowano

hmm możesz go opóźnić tak jak np audio o kilka setnych może to pomoże ;) ale najlepiej robić własne filmy i na nich zarabiać wtedy masz 100% pewności ze adsense się nie doczepi

Isamu tylko ,że mi chodzi o to ,że już dostałem ostrzeżenie na youtubie i nie chcę nadal wrzucać tego filmiku.Chcę normalnie zarabiać na swoich filmikach ,których już trochę mam tylko nie mogę tego zrobić bo mam ostrzeżenie.A moje pytani brzmi jak mam się pozbyć ostrzeżenia.

Opublikowano

dużo masz widzów na kanale ? jak nie masz to zrób nowy kanał bo najlepiej mieć dobrą opinie ^^ i załóż kanał na dane kogoś innego niż twoje :) bo już twoje nazwisko i mail może być ''spalony''

ostrzeżenia się nie da pozbyć bo google i youtube mają automatyczny support ;/

Opublikowano

dużo masz widzów na kanale ? jak nie masz to zrób nowy kanał bo najlepiej mieć dobrą opinie ^^ i załóż kanał na dane kogoś innego niż twoje :) bo już twoje nazwisko i mail może być ''spalony''

ostrzeżenia się nie da pozbyć bo google i youtube mają automatyczny support ;/

Jeśli ukończysz Szkołę praw autorskich, ostrzeżenie za naruszenie praw autorskich, może wygasnąć w ciągu sześciu miesięcy, o ile w tym czasie nie otrzymamy kolejnego takiego powiadomienia.

Znalazłem to przed chwilą na youtubie i to mi wystarczy.Widzów mam na razie prawie 300 ,dużo to nie jest ale zawsze coś.Za to 6 miesięcy rozpocznę zarabianie .Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...