Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nie mogę wejść do gry.

JestemSlepy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem, że będę hostować serwer dla siebie i dla znajomych lecz kiedy tylko wszedłem do gry i chciałem wejść na serwer wywalało mnie do pulpitu z takim oto błędem.

5074733219129.png

Jakieś sugestie ? Co mam z tym zrobić ?

Dodam, że nigdy wcześniej nie grałem na innym serwerze, więc nie wiem co by się działo.

Kocham mame

Opublikowano

Nie mogę tego znaleźć. Przeglądnałem 10 stron google i nie ma czegoś takiego.

@EDIT

Sprawdziłem czy kiedy wejde na inny serwer będzie błąd, jednak błędu nie ma. Problem jest tylko z własnym serwerem.

Kocham mame

Opublikowano

@UP

Pobrałem i jakoś nic ten program nawet nie zrobił. Mam rozumieć, że Keyloger ?

@Edit

Tak czy inaczej problemu już nie ma, było coś nie tak z plikami serwerowymi. Teraz mam znowu inny problem, ponieważ wchodzę sobie do lobby, ładuje mi się mapa i zatrzymuje mi się ekran na napisie "Loading". Miał ktoś coś podobnego ?

Kocham mame

Opublikowano

To najpewniej jest server z inną wersją. Lub coś poknociłeś przy instalowaniu i ty masz złą wersję.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

To najpewniej jest server z inną wersją. Lub coś poknociłeś przy instalowaniu i ty masz złą wersję.

Wchodzę do lobby gry -.- Jeżeli byłoby coś nie tak z wersją nawet bym do lobby nie wszedł.

Kocham mame

Opublikowano

Wchodzę do lobby gry -.- Jeżeli byłoby coś nie tak z wersją nawet bym do lobby nie wszedł.

masz oryginalke?

prawdopodobnie pliki serwera nie są aktualne

Opublikowano

masz oryginalke?

prawdopodobnie pliki serwera nie są aktualne

A gdzie mogę uaktualnić pliki serwera ? Są one pod wersję dayz 1.7.2.6 i beta-patch 96584 - chodzi o to czy nie bardzo ?

@EDIT

Na dodatk mam problem z Bazą MySql. Podczas updateowania serwera wywala mi taki błąd :

ERROR 2003 <HY000>: Can`t connect to MySql server on 'localhost' <10051>

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...