Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulubiona część

kenny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w tym temacie chciałbym poznać Waszą opinię dot. Half-Life, czyli która część jest lepsza.

Najlepiej by było, jakbyście podawali również powody.

Wg. mnie najlepszą częścią jest druga, czyli aktualnie najnowsza, ponieważ posiada całkiem dobrą oprawę graficzną, oraz super fabułę.

Pierwsza również jest ciekawa, jednak fabuła zbytnio nie przekonała mnie do Siebie ;).

Pozdrawiam.

jack_sparrow_signature_by_gjanco-d3y76fz.png

Members.

Opublikowano

Gralem tylko w 2 i gre zapamietalem na bardzo dlugo, ciekawa fabula, calkiem inna gra w podobienstwie do innych :).

Pamietam jak na moim slabym lapku od rana do wieczora walczylem z tym latajacym obcym.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Druga bo po polsku oraz ep2 bo fabuła się epicko rozkręciła.

Edit

Co prawda posiadam HL1 (jest razem z cs 1.6 non steam) ale tak szczerze nie chce mi się jej przechodzić. Wolę dwójkę gdyż lubię otwarty teren a nie łażenie w korytarzach.

P.S

Kto przeszedł ravenholm na samym gravity gunie?

Opublikowano

Ja grałem tylko w drugą część i bardzo mi się spodobała, niezła grafika i przede wszystkim fabuła, która jest naprawdę wciągająca.

Chyba znów sobie zainstaluję dwójkę i ją sobie przypomnę^^.

Opublikowano

Szczerze?

1 i 2 xD

Czemu 1?

Z powodu tego epickiego klimatu!

Czemu 2?

Klimat też byl dory, ale nie zapomną nigdy jak Mossman zrobiła taką głupią minę do mnie.

kiedyś dam screena :D

Opublikowano

Dla mnie także częśc 2.

Czemu? Ponieważ grałem w nią znacznie więcej niż w 1, znacznie ciekawsza fabuła, bardzo ładna jak na te lata oprawa graficzna.

Ogólnie gra wciągła mnie na długie godziny.

Opublikowano

Pierwsza część...czemu?Myślę że to z powodu sentymentu do tej części.Lecz dwójka i pozostałe epizody też są niczego sobie.

Zapewne dzięki Modowi BLACK MESA przypomniałem sobie to i owo z jedynki ;3.

Opublikowano

Zagrałem w jedynkę i stwierdzam że wszystkie części są bardzo dobre.

Jedynka - ciekawa rozgrywka, cały czas jesteśmy w napięciu czy coś nas nie zeżre. Fabuły mało dopiero na końcu po rozmowie z gmanem coś się dzieje. A jeśli chodzi o grafikę nie ma co się martwić, gra jest tak fajna że nawet tego nie czujemy.

Dwójka - rozgrywkowo też zaista i znacznie więcej elementów fabuły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...