Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ZombieSurvival![Role-play][WL-ON][Non-Premium][+20 slotów]

Riseqq1

Pytania dot. serwera  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia?by? gra? na serwerze?

• Tak.
      20
    • Nie.
      2
  2. 2. Czy p?aci?by? na serwer ma?e pieni?dze, by si? rozwija??

• Tak.
      8
    • Nie
      14
  3. 3. Chcia?by?, ?eby to by? serwer hardcore (gdy umrzesz, nie b?dziesz móg? ju? wej?? na serwer)?

• Tak.
      9
    • Nie.
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v2vk7c.jpg

To niepowtarzalny serwer!

Serwer "Zombie Survival" to wciągający świat akcji i napięcia, w którym walczysz o przeżycie!

Fabuła:

Akcja toczy się w mieście Riverside, stan Kalifornia. Miasto opustoszało. Ludzie jedzą innych ludzi, i nikt nie wie co się dzieje. Jedynie grupa ludzi, która zatrzymała się w pobliskim bloku może przeżyć, ale jedynie za pomocą współpracy.

Chcesz grać?

Jedyne co musisz zrobić to zagłosować w ankiecie zamieszczonej wyżej. Jeśli suma głosów będzie wysoka, serwer wystartuje, wtedy edytuje posta, i zamieszczę w nim nazwę mojego e-maila dzięki czemu wyślesz podanie.

Dlaczego white-list?

Chciałbym, żeby na serwerze grali tylko wyrozumiali, inteligentni ludzie, nie jakieś dzieci, ponieważ serwer będzie posiadał mało pluginów, nie będzie pluginów na cuboida, blokowanie skrzynek. Kto coś zniszczy lub ukradnie - ban permanentny, mała szansa na odwołanie.

Opublikowano

Więc, jeśli chodzi o te małe pieniądzę to co oznaczają?

Zakup vipa?

I chętnie pomogę w budowie.

II tak, zagram :D

Jeszcze zobaczę, prawdopodobnie zakup vipa zapewni graczowi lepsze przedmioty, oraz mieszkanie w bezpieczniejszej części bloku :P

Opublikowano

Mało informacji tutaj jest dodaj więcej to się zastanowię nad graniem tutaj

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Mało informacji tutaj jest dodaj więcej to się zastanowię nad graniem tutaj

Wiem, że mało informacji, ponieważ to tylko zapowiedź - propozycja. wszystkiego dowiecie się gdy serwer wystartuje

Opublikowano

Ktoś tu napisał że już fabuła mu się podoba, moim zdaniem wystarczy napisać zombie w nazwie i zlecą się tłumy. Wiem, że będę grał jeśli będą sesje, np. w piątek o siedemnastej godzina gry. Myślę też jeśli tu ma być uciekanie przed zombi, a żywymi mamy być my, to 20 graczy to stanowczo za dużo. Chyba że to ma być stanowcza napierdalanka, to takie coś mogę sobie zrobić na singlu. A plusem jest również non premium i ogólnie jakoś nie chce mi się wierzyć że to zostanie. Tak, jest za mało informacji co do samego serwera.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...