Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]uridium wars wp script

exide7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Było już dużo pytań o skrypty do UW . Mam dla was skonfigurowane WP pod uridium wars a w nim autolock rafinare uszlachetnia surki

i kilka innych a najlepsze :) że jest aurora <3

ustawienie 8 irków

[DronesDrawer]

Closed Drones=0/8/0

Full Drones=3/2-25,0-25,0/4-25,0-25,0-25,0-25,0/2-25,0-25,0

12 ków

[DronesDrawer]

Closed Drones=0/12/0

Full Drones=3/4-25,0-25,0-25,0-25/4-25,0-25,0-25,0-25,0/4-25,0-25,0-25,0-25,0

i 16 irków

[DronesDrawer]

Closed Drones=0/16/0

Full Drones=4/4-25,0-25,0-25,0-25/4-25,0-25,0-25,0-25,0/4-25,0-25,0-25,0-25,0/4-25,0-25,0-25,0-25,0

download: http://www.mediafire.com/?khcjds4mgau1hn7

skan: https://www.virustotal.com/file/8fe80ba39e36b0c7f7caaf8d21a4368164a42268f64916254792a40bc2699f40/analysis/1349807941/

jak będą problemy pisać

liczę na lajki :)

proszę o sciagniecie paru procent

0572.jpg

Opublikowano

@edit , mam problem ;c , poomoże mi ktoś ostatni raz odpalalem WP chyba z 9 miechow temu czy nawet z rok.

Jak to odpalić za pomoc leca lajki pisać na gg ;p

43520720

98725.png

Opublikowano

@up nic nie musze konfigoruwac, itp . Nie pamietam nic :D

a jaka komenda na wylaczenie dep byla ??

Po odpaleniu edytujesz sobie statek itp. w folderze custom i plik DO_Aurora

ej da się zrobić jak na screenie taki duży i wyrażny obraz podczas gry w UW?

Loguj sie przez http://fb.darkorbit.bigpoint.com

Opublikowano

Tak jak wyzej Ci napisal . Wchodzisz w ustawienia ( po lewej stronie masz przyciski ) i wybierasz opcje Full Screen .

Opublikowano

Tak jak wyzej Ci napisal . Wchodzisz w ustawienia ( po lewej stronie masz przyciski ) i wybierasz opcje Full Screen .

tak to w normalnym facebokowym mam obraz się rozciąga ale nie powiększa na screnie chyba tak ma być żeby do UW nie przeskakiwali gracze. A i jeszcze dodam że powili przestaje opłacać się w UW grać bo coraz więcej ludzi gra trudniej coś pobocić i na bitewnych często dedają chyba że to wina mojej firmu VRU czy na innej jest tak samo w godzinach wieczornych naszego czasu?

tak to w normalnym facebokowym mam obraz się rozciąga ale nie powiększa tak jak na screnie chyba tak ma być żeby do UW nie przeskakiwali gracze. A i jeszcze dodam że powili przestaje opłacać się w UW grać bo coraz więcej ludzi gra trudniej coś pobocić i na bitewnych często dedają chyba że to wina mojej firmu VRU czy na innej jest tak samo w godzinach wieczornych naszego czasu?

Opublikowano

tak to w normalnym facebokowym mam obraz się rozciąga ale nie powiększa na screnie chyba tak ma być żeby do UW nie przeskakiwali gracze. A i jeszcze dodam że powili przestaje opłacać się w UW grać bo coraz więcej ludzi gra trudniej coś pobocić i na bitewnych często dedają chyba że to wina mojej firmu VRU czy na innej jest tak samo w godzinach wieczornych naszego czasu?

To chyba dobrze , że gra więcej ludzi;) ,bo tak to sie nudno gra...

Graj sobie o 2-3 w nocy lub 1 , to zobaczysz ile gra czasami ludu , na 1-7 jak bylem jeszcze na mmo , to było cyba z 20 osobna porcie i bili dk i troche w mapie :D

98725.png

Opublikowano

aurora wykrywa niewidki ostrzega ze obok mnie gracz z nickiem fdirmy jest na wspułzednych x-y pokazuje hp log out 5 sek jak admina sie ma fajne bajery wizualne

0572.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...