Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Podstawy

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób te dwa tutoriale co są na początku, tam jest wszystko dokładnie wyjaśnione, ale nawet bez tego powienieś dać sobie radę, bo ta gra nie jest trudna do rozpracowania.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Trudno to opisać. Polecam pooglądać gimepra na yt.

rofl.

@top

Weź zagraj te tuty 2 i jakies poradniki,streamerów też jakiś oglądaj to coś tam podłapiesz ;P.

Opublikowano

Grasz 2 te pierwsze co Ci dają, później stać Ciebie na champa, więc kupujesz master, bo on na początek jest dobry, później nie wiedząc nic, polecam pooglądać jakichś YouTube'rów, później grasz ludzie vs boty, albo gry niestandardowe np. aram'y, tam powbijasz lvl, ale nie IP, bo daje max 50 bez boostów, za 400RP kupujesz sobie Exp Boost'a, bo IP boosta się nie opłaca, i grasz.

Opublikowano

@up

Po co marnować rp na początku gry?

Lepiej wziąć sobie na 29 lvl'u kupic exp boost'a

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@Up

Można i tak, ale to wyjdzie na to samo, bo na 29 lvl gra się jakby przyjmniej, nie ma newbie ( no powiedzmy xD ), mamy z kim grać, a na low lvl, jest szybciej się wybić, a po drodze jakiś evencik, albo coś i na 29 lvl, będzie miał te 400 RP, albo exp boost'a

Opublikowano

A ja znowuż polecam pooglądać stream'erów, czytać jakie skill'e ma Twój przeciwnik (np na http://www.mobafire.com/league-of-legends/champions lub http://elohell.net/champions), żeby wiedzieć czego się obawiać u przeciwnika (czy ma stuny, slowy etc.) oraz po to, aby jak najszybciej się nauczyć na pamieć skill'i champion'ów.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

musisz moj styl zrobic ;p ogladaj gimpera ;p

o zara kazdy tu bedzie hejcil bo co to gimper

ja tam go ogldam i dzieki jemu nauczylem sie last hitowac i dobrze grac a nie wpierdalalem sie pod turreta

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...