Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiona Hack 4.2

Gość Fraser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś wrzucić na np. mediafire.com plemiona hack 4.2? Próbowałem to pobrać, ale jak narazie straciłem 16zł na te gówniane testy i inne pierdoły. Jeżeli ktoś to posiada to proszę o wrzucenie tego na wyżej wymieniony hosting.

Opublikowano

Ale chciałbym to poprostu wypróbować, tak więc proszę o wrzucenie na inny hosting.

Opublikowano

nikt czegoś takiego nie wrzuci ci na inny hosting bo każdy się boi , że to jest zawirusowane i ukradnie im konta to fantazja jakaś hack do plemion nie ma i nigdy czegoś takiego nie było a to co oni puszczają to tylko dobrze montaż filmiku zrobiony i tyle.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ale chciałbym to poprostu wypróbować, tak więc proszę o wrzucenie na inny hosting.

tego nie wyprobujesz bo to nie istnieje .. -,-

Opublikowano

Up zgadzam sie z kolega wyzej nawet jak wyrabiesz 200 pln to i tak nic ci to nie da

Nie ma hackow do plemion ludzie zrozumcie to

Opublikowano

A ja powiem wam że jest hack do plemion a wiecie jaki ... Już wam mówię wchodzicie na stronę plemion potem w premium i potem Kupno i sobie kupujesz .. To jest dobry hack :> ja go mam no stop :> i działa idealnie :> :>:> Do autora tematu taki hack do plemion nie istnieje co piszesz to jest po to zrobione żeby ci ukraść konto na plemionach ... A jak jesteś taki cwaniak to sam sobie ściągnij to i upnij na innym hostingu ...

Jeszcze coś do autora powiem tak ... Sam żeś takiego hacka zrobił a potem głupiego udajesz że niby wydałeś 16zł i nic ...

Do moderatora forum zamknijcie ten temat... Z góry dziękuje ..

Opublikowano

Jeśli to kolejny hack dodajacy wojska surkow konto premium punktow i innych cudów to zrobili cie w konia i jeszcze im za to zaplaciles 16 zł ^^

Dokładnie. Taki hack musi włamywać się do bazy danych. Hasło jest zmieniane co jakiś czas na losowo wygenerowane, więc to jest nie możliwe.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W mojej sygnaturze masz link,tam masz w opisie i filmie adres strony na której mozesz pobrac hacka na surowce.

Myśle, że nie będziesz żałował :) Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...