Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paczka nie doszła... A typek kłamie?

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Zamówiłem jakieś niecałe 2 tyg temu u typa na allegro karte graficzną, wysłał mi ją podobno następnego dnia od zaksięgowania kwoty (12 dni temu)... Ja tej paczki nadal nie mam, awizy tez, na poczcie byłem nic nie wiedzą, sąsiedzi też... Nie wiem kompletnie gdzie mogła się zapodziać owa paczka...

Napisałem do typa od którego kupowałem takie coś:

"Witam

Byłem dziś na poczcie i słowo daję Pani mi tam powiedziała że taka paczka do nich w ogóle nie dotarła. Czy ma Pan może jakiś numer wysyłki czy nadawcy (nie pamiętam dokładnie jak tam mi Pani mówiła poczcie) wtedy sprawdiliby mi tam czy rzeczywiście paczka została wysłana i czy dotarła."

a on mi na to (nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...

"Jakkolwiek dziwnie to brzmi zagubiłem dowód nadania jednak potem

jeszcze go poszukam , może jest z innymi.

Jednak moje konto allegro mam nadzieje potwierdza uczciwość.

Jutro sam ruszę na pocztę (tam muszą mieć kopię dowodu nadania) i

dowiem się co jest grane.

Paczka nie wróciła również do mnie , więc obawiam się ,że mogła zaginąć.

Jutro dam Panu znać.

Pozdrawiam!"

Co o tym sądzicie, paczka mogła zaginąć, a może typ coś kręci??

Na allegro ma dobre oceny...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Akurat teraz zgubił potwierdzenie nadania?

Wg.mnie kłamie.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Daj link do jego profilu na alledrogo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Może ktoś z poczty zajebał? To się zdarza, od czasu do czasu...

@Edit

Możliwe jest też ,że to konto fake... Kupił koleś za stówkę (ludzie sprzedają konta na alledrogo z komentarzami - po realnych aukcjach) i zyskał trochę... to też nie wykluczone.

Opublikowano

Jeżeli to poczta dała dupy, to czy moja w tym wina? W tym że wybrałem najtańszą paczkę (15 zł. ... -.-) Czy ten typ ma się martwić o to by koszty zostały mi zwrócone, czy ja?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Sam raczej mało zdziałasz. Poczekaj na jego odpowiedź. Tak jak wyżej koledzy piszą - przeczekaj do jutra ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

@UP

Raczej do dzisiaj xD

I jak,sprawa się wyjaśniła ? ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

A kiedy powinna było przyjść do ciebie ?.Jeżeli 3-5 dni temu to ja bym już składał podanie o oszustwo na policji albo na Allegro.

@edit

666 post :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ok wszystko się wyjaśniło, typek po prostu pomylił się i wysłał 2 karty do jednego gościa a nie 1 do mnie 1 do niego.

Temat do zamknięcia dziękuje za chęć pomocy !

SLAVA!

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...