Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak schudnąć

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie wiecie może jak schudnąć bardzo szybko no nie aż tak szybko. Żebym np w 20 miesiące z chudł jakieś 10-15kg ponieważ potrzebuje schudnąć ważę około 108 kg. Ale że jestem wysoki 177m. To nie widać że aż tak jestem gruby. Proszę o porady i o nie śmianie się bo każdy waży tyle ile waży. Za poważne odp lajki.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Codziennie przez ok 30 min ćwicz,rób brzuszki itp...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mniej wpierdalaj i zacznij się ruszać.

btw. 177 i uważasz się za wysokiego, do tego mówisz, że nie widać, że jesteś gruby? XDD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

MATEQ :3

ja bym sie nie przejmowal tym ze jestem gruby bo jestem chudy i nie wiem jak to jest byc grubym ale na pewno mialbym to gdzies bo mialbym mase i dawalbym rade kazdego pobic a i tak siedze tylko przed kompem i nie slyszalbym jakby sie ktos ze mnie smial

od palenia sie chudnie ale papierosy to dobre gówno dla lamusow ktorzy nie potrafia pic alkoholu i za to kupuja jakeis gowno ktore sie pali i jest niesmaczne bo sie boja najebac i wrocic do domu

Za wysoka.

Opublikowano

Mniej wpierdalaj i zacznij się ruszać.

btw. 177 i uważasz się za wysokiego, do tego mówisz, że nie widać, że jesteś gruby? XDD

Nie "Wpierdalam". I jeżeli masz takie odzywki to wypierdalaj z tego tematu.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Nie "Wpierdalam". I jeżeli masz takie odzywki to wypierdalaj z tego tematu.

Ogranicz wszelkie węglowodany, zaczynając od chleba na słodyczach kończąc.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zacznij biegać , przestań jeść tłuste potrawy , jedź częściej ale mniej.

Nie rozpychaj tak żołądka, lepiej być troszkę głodnym niż przejedzonym.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jedz kilka razy dziennie w małych ilościach

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

polecam kupic wykupic karnet na silownie i jakis dobry koks i wziasc sie za swoje miesnie :)

Wiesz co. Właśnie też tak myślę żeby gdzieś pójść na jakąś siłownię tam bym pakował swoje mięśnie a na dodatek był schudł. I też tak myślałem żeby np zapisać się na jakiś sport Boks/Karate coś w tym stylu.Żeby ograniczyć komputer itd.

@TOP

Dodam także że mam 14 lat ;d

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Powiem Ci tak. Sam miałem kiedyś taki problem. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest sport - pływanie. Czemu? Po pierwsze zwiększasz umięśnienie nóg i rąk, Po drugie godzina basenu w Twoim wieku może spalić nawet 1000 kalorii przy dobrym wysiłku.

Najlepiej nie jedz słodyczy. Sam mam do nich sklonność i muszę się pilnować, ale jeśli nie potrafisz, wyznacz sobie dzień(np niedziele) w który możesz się na cos skusić.

I siłownia byłaby okej, ale gdybyś zszedł poniżej 95.

Teraz nie nabierzesz masy tylko musisz najpierw ją zgubić do odpowiedniej wagi.

Gdy już nie bdziesz miał oponki, tylko widać że masz niedużą nadwagę, wtedy warto zabierać się z siłownie.

Teraz to pływać, pływać i pływać. Nie polecałbym Ci biegania, bo możesz nadwyrężyć łękotkę i stawy kolanowe od ciężaru jaki będzie spoczywał na nogach podczas biegania. Zamiast tego mozesz spróbować rower stacjonarny(bo wątpie abyś jeździł w te upały ;))

Tak więc:

-Mniej albo w ogóle słodyczy

-Sport - pływanie, rower i najlepiej jakieś ćwiczenia na kondycję, + hantle

- dobra motywacja abyś się nie poddał

Pozdrawiam, Sniper.

Opublikowano

wlasnie na silowni powinienes jesc wiecej wiec albo nic albo wszystko, musisz sie wziac za siebie bo 108 to zdecydowanie za malo zacznij cos ze soba robic bo skonczysz marnie sam mialem kieyds taki sam problem ale juz nie mam bo jestem umiesniony

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie jem słodyczy od ok 2 miesięcy i mogę powiedzieć z ręką na sercu. Tylko jest to że ja jem a się nie ruszam tylko komputer szkoła komputer szkoła. Dlatego ważę.Dużo też nie jem kromka chleba na kolacje do max 18:00.Na obiad też nie za dużo śniadanie to parówki (Hot-Dog) z max 3.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

to dobrze taka dieta super wierze ze ci sie uda najlepiej tez urzadzac czeste spacery albo jazdy na rowerze poniewaz to poprawia wage naprawde polecam sam kiedys wazylem 110 ale juz waze tylko 95 schudlem przez te wakacje :)

Opublikowano

Ważę 65kg i wyglądam średnio przy 180cm. Jakbym tyle ważył to by mi brzuch zwisał do kolan xD

Schudnąć to ty musisz 30kg a nie 10-15.Głodówka przez rok obowiązkowa. ^^

logo1.png
Opublikowano

jak to możliwe, że nie widać, że jesteś gruby? ;o mam 194, waże 100kg i po mnie widać, że jestem, ale nie do przesady :D

@top. biegaj duuuużo, aeroby na siłowni, NIE ĆWICZ TYPOWO NA SIŁE, BO ROBISZ WTEDY MASE. aeroby i bieganie, to jest najważniejsze

Opublikowano

jak to możliwe, że nie widać, że jesteś gruby? ;o mam 194, waże 100kg i po mnie widać, że jestem, ale nie do przesady :D

@top. biegaj duuuużo, aeroby na siłowni, NIE ĆWICZ TYPOWO NA SIŁE, BO ROBISZ WTEDY MASE. aeroby i bieganie, to jest najważniejsze

Trochę widać tak jak bym ważył gdzieś około 84kg 90kg a nie 108kg.

@TOP

Mieszkam parę kroków od lasu więc mam gdzie swobodnie biegać.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Ważę 65kg i wyglądam średnio przy 180cm. Jakbym tyle ważył to by mi brzuch zwisał do kolan xD

Schudnąć to ty musisz 30kg a nie 10-15.Głodówka przez rok obowiązkowa. ^^

Anorekcja ? ;D

180 i 65kg ?

Mam 177 i ważę 75kg, 0 tłuszczu, od 5 lat siłownia + kick boxing. Fakt, ręce mam umięsnione, wydają się duże ;D

Przypakuj cos bo pewnie marnie wyglądasz ;D

skpUo.png

Opublikowano

Dieta białkowa , siłownia , basen , 5 posiłków dziennie w małych ilościach.

Heh ja tam mam 189cm i 92kg , i często chodzę na basen , ale nadal mam lekki tłuszczyk , który mi nie przeszkadza :D

zamachyg.png
Opublikowano

Mój kolega też nie jest gruby.

Waży 100 kg wzrost około 178-180, i potrafi sobie wmówić że nic nie jadł cały dzień i idzie sobie kupić pizze.

Gdy mówię mu że jest jebanym grubasem mówi że to mięśnie. Teraz zniszczyłem go psychicznie i w ogóle się

nie odzywa.

Ogólnie przed pizza brał tabletki na srake. xD

ps. Wygląda jakby rodził stado dzikich słoni

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...