Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Co o tym myslicie

Czarny^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, piszę ten temat aby poznać wasze opinie na temat tego oto itemu : http://imageshack.us...s/90/asdwi.jpg/ link poprawiony ;)Na serwerze nie ma bonów 6/7 wiec czy możliwe jest zrobić taki item wizualnie np. w CE? czy niestety jest to item z navicat`a? dodam tez ze w tej broni normalnie nie ma sr/um.Proszę o konkretne odpowiedzi z uzasadnieniem :)

sygnatura.png

Opublikowano

Wklejanie linków na poziomie mistrzowskim.

Powiedz mi, jak Ty chciałeś dać link do forum w img?

Daj po prostu to zdjęcie bo nie chce mi się robić konta specjalnie po to żeby zobaczyć item z navi/ce :x.

@EDIT

"Plik, którego szukasz nie istnieje", co raz lepiej.

@EDIT2

Zmieniłeś link na img, a przenosi na zapodaj (czyli na to gdzie nie było zdjęcia), może do jutra się wyrobimy z podaniem tego zdjęcia.

http://zapodaj.net/cc5e18e649903.jpg.html

Masz tutaj poprawny link :x.

@top

Pokazał Ci to szkłem ?

Jeżeli tak to jestem prawie pewny, że zrobił to w ce.

Pomocnik
Opublikowano

Wątpie , że w CE bo ja jakoś nie mogę wpisać większej wartości niż 32 000 , a on tam ma 100000000 czy ileś tam ;d

sygnary.jpg
Opublikowano

to jest CE w navi mozna jedynie do 32k bony dawac a tam masz w 6/7 wiecej, nie moge zobaczyc bo jest za duze..

@edit

tak jak up

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Bon niby zajechany ; D ^ ^ może niby dodane w Navi zmienione na takie a tak ogólnie to nie działa ten bon albo dodaje mu nie tylko tylko z 10k - 32 k ... no bez przesady to co to za gra

76561198375594763.png

Opublikowano

Mam ten item creator =) Jest to skrypt w pythonie napisany ;p

przez bug'a z binki gdy pokażemy przerobiony item z bonami przez szkło intuicjii wszyscy je zobaczą ; D

nawet source .py dawałem ..

4funmt2.pl

Opublikowano

Cheat Engine ;] Maxymalna wartosc 32767 ;] No chyba ze recznie dodawane ale raczej nie..

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...