Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] ^ ^ pl2

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowo Powstały klan £*ß™ - FULL BOCENIE

Klan £*ß™ - FULL BOCENIE Poszukuje członków którzy :

szczala.png Grają bez spiny

szczala.pngMają doświadczenie

szczala.png Mają czas i chęci do uczestniczenia w klanie

szczala.png Chcą grać z nami drużynowo a nie jak mięso

Wymagania :

szczala.pngMin. 14 lat

szczala.pngFull Elitka

szczala.pngSprawny mikrofon

Oferujemy :

szczala.pngSerwer Team speak 3 ( jak na razie nie ma , gdy będzie z 3-4 osoby wtedy załatwie ts-a)

szczala.pngGre w miłej atmosferze

szczala.pngZabawe podczas gry i nie tylko buzia.gif

szczala.pngWyloty klanowe gdy Tylko przybędzie trochę członków

szczala.pngPomoc w Misjach i nie tylko .

szczala.pngStawka kredytowa 0% (Chyba że komuś z członków pęknie irek czy coś w tym stylu to wtedy stawkę się podniesie do 3%)

Opublikowano

To podaruj mi ^ ^ . Zagraj zemną w ciągu 2-3 dni będę miał już dośc sporą ekipę ^ ^

Na pewno zmień nazwę na mniej "podejrzaną"? Gram pl2 18lvl 965mln pd EIC

Po pierwsze Bp nie sprawdza klanów.

Po drugie co z tego że nazwa klanu jest taka a nie inna.

Po trzecie nikt z BP nie bedzie specjalnie latał za nami aby udowodnić żę np gramy na botach . (Chyba źle napisałem no ale ^ ^ )

Opublikowano

W przeciagu 2-3 dni ekipa sie zorganizuje : ) A pozatym bedzie się wam fajnie grało gdyż znam wszystkich ludzi z pików chs eł itp wiec sojusze będą ^ ^

Opublikowano

Oj pograł bym z wami ale mam tylko boxy bota :( i nie mam konta :P ale dał bym rade . znalazło by sie dla mnie miejsce . Tak mam mikrofon itp To jak bedzie ???

I gadac tez lubie :P

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Powiem ci tak . ja też zaczynałem od niczego ; ) Ale doszłem do klanu i wszystko ładnie pieknie i mam teraz full elite 19 lvl prawie itd ; ) Więc jeśli tylko będziesz chciał to cię weznę ale będziesz musiał cięszko pracowac aby coś osiągnąc

Opublikowano

Nazwa klanu się zmieniła , mamy ts-a pare fulek (Mocnych) Jest nas 7 , Potężnych sprzymierzeńców . Jeśli ktoś chce dołączyć do klanu to proszę pisać mi na GG 25042951 .

Opublikowano

Niestety ale muszę odwołać utworzenie klanu gdyż nie gram już na pl2/pl3 z powodu Perma ; / . Ale jeśli ktoś chce zemna pograć zapraszam an hiszpanie 3 Gdzie zostanie utworzony nowy klan . Mam tam mega fullke (Potwór do Pvp)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...