Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozpocząć kariere na YT

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Kieruje się do was z pytaniem.

Co nagrywać gdy zaczynam dopiero z youtube'm.

Co byście najchętniej oglądneli?

Jakie filmy nagrać na początek aby

uzyskać widzów?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jak chcesz mieć dużo widzów to kręć minecrafta.Gimbusiarnia na to leci.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Jeśli chodzi o minecrafta to jakąś prezentacje serwera,Singla z Kopalniami.I możesz też nakręcić z jakiś innych gier np.BFH Battelfield play4free

Znawca
Opublikowano

Ale chodzi mi tak mniej więcej.. Czy kręcić let's playe z serwera/singla czy moze jakies tutoriale?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Minecraft przeglądy aktualizacji mody let's pleye itp

Zrób coś takiego jak ostatnio popularny nheythere ,robił coś podobnego jak klocuch tylko recenzował kanały popularnych wyzywając ich itp przez co w 3 dni nabił sobie 120 widzów i 40 tysięcy wyświetleń

Opublikowano

Może powiedz w jakim celu masz rozpoczynać karierę bo widzę że kierujesz się kto co będzie oglądał ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Prawda jest taka Minecraftem każdy się wbija . Sam zrobiłem temat o tym od czego zacząć na yt. (zobacz sobie na profie :)) I ogl. każdy mi pisał o minecrafcie wkońcu miałem go kręcić ale nie moge ; // . Zdradziłbym sam siebie nie mam zamiaru plagiatować . Jakbyś nagrywał z GTA 4 to bym oglądał jakbyś Overdlorda nagrywał lub Total Overdose też bym oglądał :) . Powodzenia BRO

?????

Opublikowano

Najlepiej wymyślić coś własnego oryginalnego co nie miało jeszcze miejsca na yt lub czekać na jakiś nowy i popularny tytuł i zacząć nagrywać

Opublikowano

Nie da się sukcesywnie założyć kanału bez patentu. Powinieneś mieć swoje pomysły oraz sposób na ich zrealizowanie. Sztuka filmowania nie jest prosta. Aby osiągnąć sukces na YT potrzebna Ci elokwencja, charyzma, pewność tego, co robisz oraz określone umiejętności - zależnie od tego, co masz zamiar nagrywać.

Nikt nie jest w stanie Ci pomóc w myśleniu.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...