Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gift code na poradnikach YT.

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie użytkownicy mpc forum. Zwracam się do was z pytaniem , czy tut'y na YT z darmowym gift code są prawdą. Oto opisuję co oni pokazują,

Wchodzą na minecraft NET i logują się na swoję konto. Następnie wybierają zakłądkę buy minecraft, buy minecraft for this acctunt a potem, wybierają metodę płatności paypal. Po wyborze , akceptują warunki wybierają swoje państwo w którym mieszkają i klikają proceed to checkout. Następnie po pojawieniu się strony paypal z zapłątą wchodzą na stronę minecraft NET STORE SUCCESS i podobno mają gifta. Otóż czy to jest prawda i czy da się w ten sposób dostać gifta ? Próbowałem wiele razy ale mi na e-mail gift code nie pszychodził. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.

33bzwph.jpg

Opublikowano

ja posiadam GIFTA ale te tutaj co opisałeś to nie działają a konta napewno zablokowane albo ścigają jeszcze :D

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

Nawet gdyby to nadal działało to radziłbym Tobie nie kombinować z bugami na ich stronie gdyż to może być karalne.

Tak jakbyś ich okradał więc lepiej nie kombinować, łatwiej zapłacić i mieć satysfakcje.

Opublikowano

Wszystkie filmy na youtube to wielka ściema, wchodząc na takie strony dajecie im tylko pieniądze za wejścia.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

wez się wysil i kup za te 83 złote Premium zamiast grać mineshafter który i tak już nie działa ....

Opublikowano

@Up emmm jakie potwierdzienie .... wystarczy przelew PayPalem lub MasterCardem i innymi dostępnymi usługami

żadnego potwierdzenia nie trzeba wysyłać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...