Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pieczątki...

JinTon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pochwalony, dziś zainwestowałem troszkę w cash na LcGenericName01 i zastanawiam się nad pieczęciami za cash.

Które najlepiej wybrać?

Opublikowano

Zależy od klasy. Najważniejszą rzeczą jest 100% castingu, konsumpcja MP też się przydaje, ale jeśli w grę wchodzi bycie pr0 w PvP to raczej najlepiej z niej zrezygnować i użyć od czasu do czasu potka many. Na broni zawsze robi się 2x celność + 30% skill cooldown, jeśli masz czas i cierpliwość to możesz zrobić HP/MP absorb - do expa się przyda. Pieczęci mogą też zależeć od tego jaką biżuterię będziesz nosił, jeśli tylko unikanie to potrzebujesz kupić pieczątki na buty za cash, zaś jeśli nie, to możesz zrobić buty z unikiem + celką + 3x speed i będzie bajer.

Opublikowano

Ale on pyta o pieczęcie za cash... ja Ci nie doradzę, bo nie wiem czym grasz. Ale jak ja grałam to miałam cały set z IS w celność i atak, a broń pieczętowałam ręcznie (2x celność+abs hp)

Opublikowano

Mam nadzieje ze Ci doradzę. Grałem tam trochę i do PvE Uzywalem FULL SET z pieczatkami na atak czyli 3 party 400 atak itp z 40% MP CON i 2 party z 400 atak lecz z castingiem juz. Potem wep tak samo z atakiem 400 i z castingiem 40% . Czyli masz full atak set z 120% Casting i 120% MP CON. Do PvE uzywałem ackow na speeda.

Jezeli chcesz set na PvP to napisz mi na pv postac to Ci dokladnie opisze z ackami. Pozdrawiam!

ubh6c.png
Opublikowano

Ale on pyta o pieczęcie za cash... ja Ci nie doradzę, bo nie wiem czym grasz. Ale jak ja grałam to miałam cały set z IS w celność i atak, a broń pieczętowałam ręcznie (2x celność+abs hp)

A ja mu odpowiedzialem, gdzie zazwyczaj się ich nie robi, więc w inne części może se wwalić kaszowe :P

Opublikowano

Ja kupiłem sobie cash set eva,buty 4x speed i celka.Do tego 2 accki 560 z castem,2x anti i 1x speed.Do tego 3 acc 4x eva. Do pvp i exp się nadaje,cash setu w atak nie używam,bo i tak lecę non stop na dmg packu i kostkach podczas expa.

//Zakaz handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...