Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

єtเ๏קเค๓t2 [Hamachi]

Daffik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobieranie nie działą

Wszystko Dziala

sieci?

Sa podane

zajefajny virqoal z edycja ???

Pliki Virgoal z edycja clienta i navi

SS handlarzy w img.

1h

Poprawione

Wszystko Działa.
Opublikowano

Super serwer na pewno wbiję, lecz prosimy o jakiś szybszy transfer, ponieważ dwa nie działają, a z jednego leci po 50kb/s :<

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

A KD UM i KD SR odbugowane? Bo na orginalnym Virtual było zbugowane: Nie dało się włożyć ( Jedynie do kolczyków ?) I zajmowało tylko miejsca na górze i w lini pionowej nie dało się nic robić.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

No no fajnie się zapowiada.

Wbiję na pewno.

I szkoda , że nie ma luanchera , ale tak mi się spodobał , że aż ściągnę clienta choć mam słabe łącze ;p

Prezka 10/10

Serwerek 9/10

zamachyg.png
Opublikowano

Client wrzucony na ciulowego hosta i przy necie 10mb's ściąga po 120 kb's... Prosze Cię....

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

prawie wszystkie sieci zajebane . na szczęście wbiłem na pietnastke

@edit: @topic: Daj system ulepszania zbroi, bo bronie są.

Ja jako, że tak powiem, znawca napiszę, że odjebałeś kawał dobrej roboty ;] Zagram ;] Oby powstał z niego dedyk ;]

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...