Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Święta i nfs WORLD

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21 grudnia koniec świata -.-

/ nie skorpion ni ma warmów

@top poza tym użytkownicy to nie skarbnica wiedzy proponuje porozmawiać z koordynatorami w czwartek i sie zapytać co i jak to pewniejsza informacja, ale dla koordynatorów październik to za wcześnie poczekaj zobaczymy

Opublikowano

@up

What?!

@top

Skąd takie info? NA 100% NIE BĘDZIE. TO BYŁO RAZ I JUŻ NIE WSTAWIĄ. Nie ma co się łudzić, ani spamić...

@Ed

Co roku? Raz tak było..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Taka promocja była raz bo zapewne potrzebowali forsy...

Może zrobią takie jeszcze jedno na Święta ale na 2-3dni bo wtedy to było przez 2 tygodnie ;o.

Moim zdaniem 75%, że znowu dadzą takie ceny SpeedBoostów tzn 50k za 20zł PaySafeCard.

Opublikowano

Darqu mój drogi :)

Nie dadzą takiej oferty ponieważ jak pisałeś, potrzebowali kasy w trybie now na nfs mw2. Teraz world znów cieszy się popularnością, wiele osób kupuje boosty, a niedługo premiera most wanteda, więc kasy będą mieć w huuuuGO xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skorpi potrzebowali na NFS MW2 ..

A jak będą potrzebować na NFS HT 2.?:)

To może zrobią :/

Opublikowano

@up

What?!

@top

Skąd takie info? NA 100% NIE BĘDZIE. TO BYŁO RAZ I JUŻ NIE WSTAWIĄ. Nie ma co się łudzić, ani spamić...

@Ed

Co roku? Raz tak było..

co? co?, nie mów co bo napisałem, ze 21 grudnia koniec świata i byś mi warma wstawił za chwile pomyślałem i dopisałem ;)

/Ale teraz z kolei ten post to spam :x . Już Ci odpuszcze, ale nie pisz podobnych o tym końcu świata

/Jak to nie wierzysz w zakończenie świata yyyyy

/No jakoś nje :x

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Up@

Moim zdaniem temat Close informację prędko nie będę do jeszcze Listopada nie ma ^^

Po za tym nic nie wiadomo czy będzie jak będzie to Kid lub Moderator napiszą temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...