Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Powtarzalny czy trująca ?

Faffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na Pl'u i planuję zrobić dobrego archera do pvp 36lv, i planowałem to zrobić tak: wbic 36, powtarzalny i ognista na m i wbijac dalej, a trująca do omdlewania na 1pkt. I dziś się tak zastanawiałem, czy nie lepiej dać trującej jako 2 skill na m ? Bo w końcu otrucie.

Opublikowano

Jasne że trująca bedzie lepsze. Dmg trujacej a powtzrzalnego sa podobne a otrucie duzo daje w pvp

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Zawsze pakowałem trute na m i zawsze to się opłacało. Dobre dmg, otruje i może omdlić. Bierz trute :)

Opublikowano

Kiedyś myślałem, że trująca jest jednym z najgorszych skilli u archera, jednak teraz zdecydowanie polecam trującą ze względu na bardzo dużą szansę na otrucie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moim zdaniem trujacą strzałe :P poniewarz w pvp przyda sie :P jak i przy odbijaniu spota ktos ci bije a ty wpadasz walneisz mu raz nno otruje go i ded :P .

big.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...