Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devias Online

bobek516

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym was serdecznie zaprosić do gry na serwerze Devias Online.Jest to serwer cap 80 tylko china słaby exp alchemy i drop.

Informacje o serwerze:

głowna strona:http://deviasonline.com/

download:http://deviasonline....php?pg=download

SERVER RATES:

EXPERIENCE:
15x
GOLD DROP:
1x
TRADE GOODS:
100x
ALCHEMY:
0.5x
SKILL POINTS:
10x
SOX DROP:
0.5x
ITEM DROP:
1x

Tutaj jest filmik promujący serwer zrobiony przez jednego z najbardziej rozpoznawanych graczy starszego silka:http://www.youtube.com/watch?v=tyntdTQlYJ0&feature=bf_prev&list=UUaZxDTT-0Uivsi8Nuq347PA

Toteż z tego powodu rozpocząłem grać na tym serwerze i wcale tego nie żałuje.Ilość graczy ile jest online na serwerze znajduje się na stronce głownej nad info o rate !!

Opublikowano

Mam problem z launcherem.

Gdy próbuję go uruchomić wyskakuje mi malutki, pusty błąd tylko z przyciskiem 'OK'.

Próbowałem dużo rzeczy, nic nie pomaga... Miałby ktoś jakieś pomysły?

SaintCandy.png
Rekrut
Opublikowano

Serwer nudny ciągle tylko bot i bot. Nie ma żadnego IP limitu to dzieciaki mają ponad 10 sro włączonych to farmią golda i silki( za bycie online ).

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

Gościu na Skype pokazywał screena z server statów Devias przez program. Na stronie było ok. 515 u niego 310. Nie zawsze licznik dokładnie pokazuje ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Air przestan gadac glupoty, nie widzialem zeby ktos mial po 10 silkow online, nie widze tez gf, jedynie main chary na spotach, 2 sprawa silki, po co komu online 10 silkow? dla astrali? astrale chodza p o100m razem z immo, prosze cie... a co do serwera to jest co robic na nim. a co do farmy golda, po co farmic skoro mozna bawic sie alchemia i sprzedawac... w 1 dzien mozna zarobic tyle co do usranej smierci bocac. Tyle odemnie

b421ea0bef5eb630m.png

Rekrut
Opublikowano

W takim razie dużo nie wiesz. Byłem w AcTioN i słyszałem jakie akcje ludzie robią... Siedzą po miastach z upchniętymi do dupy silkami na clientlessie. Pozatym nie powinny kłamać z capacity, bo każdy mądry wie, że jak jest 700 osób tam to na prawdę jest ~500 przy czym normalni playerzy to 200.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

nie wydaje mi sie ze normalnych playerow jest 200 bo jest dosc tloczno w miastach, 200 to moze jest tych nubow chociaz nawet nie bo nie widac ich w miastach... a niech sobie nawet beda odpalac po milion silkow, nie zmienia faktu ze to jeden z nielicznych privow gdzie jest co robic, jest job, sa uniki, a nie ciagle exp exp exp bot bot bot

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Serwer Fajnie rozplanowany ale parę detalów całkowicie go zniszczyło w moich oczach.

1.Silki za bycie online. Dobra sprawa ale przy limitach ip, a tutaj dzieci porobiły po n charów dla generowania silkow co czyni gold bezużyteczną walutą i zabija totalnie gre.

2. Drop rate jest za duży.

3. Gra sprowadza się do wielogodzinnej alchemii stonami 0% i astralami żeby wbić jak najwyższy plus do broni i minimum 80% we wszystkich statystykach.

4. Lagi: Mimo ciągłym prób graczy Serwer potrafi strasznie lagować.

5. Bugi: Z zmiana asymilacji w stonach z 20% np do 0% co tylko potęguje pkt nr 2. Gold Bug który niby został usunięty ale i tak na pewno uchowały się osoby z 40b golda..

Pograłem 3 dni i nie Polecam. W 3 dni mając 3 chary zrobiłem chara z setem +7 i weaponem +9 2 avatary itp. Więc zero wysiłku praktycznie żeby coś osiągnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...