Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Resp z bronią jako duch

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

udostępniam filmik w którym jest pokazane co zrobić żeby się zrespić z bronią

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p9g3ixNL97o

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Co Ty opowiadasz ? :huh:

Nie prosiłem Cie, abyś dla mnie to opisał, tylko zamiast spamować w tamtym temacie powiedziałem, żebyś zrobił nowy bo piszesz coś o czym ktoś nie ma zielonego pojęcia...

Opublikowano

Ja także próbowałem i tylko jeden raz udało mi się jakoś uniknąć errora może z 50 prób

;)

Opublikowano

Zależy od szczęścia, ale tu przynajmniej działa, nie tak jak u Zaraxa w poradniku, dobra robota ;).

Co Ty opowiadasz ? :huh:

Nie prosiłem Cie, abyś dla mnie to opisał, tylko zamiast spamować w tamtym temacie powiedziałem, żebyś zrobił nowy bo piszesz coś o czym ktoś nie ma zielonego pojęcia...

Zamiast wychwalać się tutaj tym jakie znasz tricki zrób osobny temat i opisz to dokładniej...

Tak na pewno dużo mi to mówi.

Wychodzi na to samo ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

No jeżeli według Ciebie to wychodzi na jedno to pozdro.

Jaki jest sens pisania nie na temat? To tak jak np. ktoś pyta jak włączyć grę a koleś mu wjeżdża i pisze "Wiem jak wgrać killmarki". Zamiast tak spamować niech napisze osobny topic i tyle.

Nie kazałem mu niczego wstawiać.

Opublikowano

Wiesz co teraz zrobiłeś ? zaspamowałeś, bo sprowadziłeś wszystko do tematu czy kazałeś mu napisać poradnik czy nie.

Więc teraz idzie solidny raporcik na Ciebie, i mam nadzieję, że szybciej przyjmie go GM.

Ja teraz również zaspamowałem i wiem, że poniosę za to konsekwencję(warn), ale mam poradnik by go zbic.

Cya ;*

//obejdzie się bez warna :)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Sorki zapomniałem dodać że na pewno działą na NA na EU rzadko tak jak w poradniku Zaraxa

nieregulaminowa sygna

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] Resp z bronią jako duch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...