Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kupno Yang na metin2.cc

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostaję wiele PW z pytaniem jak kupować, zamawiać yangi z tego serwisu metin2.cc.

Czy ta strona jest wypłacalna? Oczywiście, że tak. Kupowałem Yangi u nich 3 razy, chodź ostatnim razem były małe problemy(czekałem na yangi prawie miesiąc, ale o tym później :<)...

Jeśli chcemy zakupić yangi, należy wejść na metin2.cc

Należy wejść do czatu, znajduję się On po lewej i piszemy:

Hello, whether gold is available? im METIN2-PL I SERVER NP. SOLAR.

Jeśli odpiszą mniej wiecej tak:

Sorry for this trouble ,we are out of the stock now, please check it back later for a try 

Oznacza to iż Yang nie mają z tego servera, i nie musimy jak narazie kupować. Możemy pytać się codziennie.

Jeśli się już pytamy nastepnym razem i odpowiedzą nam tak:

[we have ,please make order now

To oznacza iż możemy zamawiać.

Oczywiscie mozemy wczesniej zamawiać zanim się zapytamy. Ja tak postąpiłem ostatnio i czekałem prawię jeden miesiąc. Yangi mi nie były potrzebne, ale jednak troszkę pod denerowowany byłem.

Aby zamówić to ze strony głównej szukamy Metin2 - PL i server jaki nas interesują.

Wybieramy ile chcemy zakupic yang (20M Yang to 20kk yang)

Walutę wybieramy USD i zatwierdzamy wszystko kliknięciem w Add to Card (doda to do naszego koszyka). Potem klikamy Checkout i wpisujemy dane w te tabelki:

Email Address

First Name

Last Name

Phone Number

Proszę podawać prawidłowe dane, ja podałem swój nr tel i nikt nie dzwonił wiec nie ma się czego obawiać.

Nastęnie wybieramy płatności: Ja wybieram płatności poprzez serwis PayPal. Pieniążki zdobyć można dzięki temu tematowi:

http://www.mpcforum.pl/topic/655972-tutzarabianie-na-sm-i-nie-tylko/

Następnie wybieramy królestwo w którym chcielibyście odebrać wasze yangi.

Character Name Tutaj wpisujemy nick postaci, która odbierzemy złoto. Najlepiej stworzyć nowe konto, i nową postać i nią odebrać.

Klikamy Continue, i reszte musicie zrobić według wskazówek.

Jeśli już wysłaliście pieniażki wchodzimy znów na Czat. Możemy się zapytać czy są dostępne, i jesli sa mozemy napisać iż już zamówliśmy.

Jak to się ma odbywać? A no tak:

yangi.jpg

Utworzyłem tą postacią sklepik na ch3 u czerwonych z jedna potka niebieska za 20kk. Po 3 min. podeszła do mnie postać i kupiła to ode mnie.

Słowem końcowym. Serwis jest wypłacalny, ale zawsze przed zakupem warto sie zapytac czy yangi sa dostepne.

Uwaga !

Jesli pierwszy raz ktos kupuje yangi w tym serwisie to mogą napisac Tobie takie coś:

do you have any card with your name , you can use your cellphone to make the picture please

I podadzą Tobie adres e-mail.

Co należy zrobić? Ja zrobiłem zdjęcie aparatem swojego dowodu, wgrałem na komputer. Zamazałem zdjecie i wysłałem im na ten adres e-mail jako zalaczik.

To jest taka weryfikacja, sprawdzajaca Ciebie, poniewaz to Twoj pierwszy zakup.

Liczę na jakieś lajki :>

Pozdrawiam

P.S Proszę się nie śmiać z mojego angielskiego. Nigdy go w szkole nie miałem. Zawsze sobie pomagałem translate.google.pl

Osoba która nie zna Angielskiego powinna sobie poradzić. Aż tak ciężko nie jest.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...