Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]ELC AMX - jak tym grać?

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Chodzi mi jak wykorzystać jego niemożność obrotu wieży o 360', i ogólnie jak tym dobrze grać. Co robić, czego unikać.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Wieża na któryś bok (który ci pasuje) i jazda TD objeżdżać najprostsza metoda .

I musisz sie przyzwyczaić że TD takie jak : T25 , T25 AT mają cie na strzał , zresztą większość 7 ma cię na strzał . )dlaczego T25 i T25 AT świetna celność i dobry DMG)

Drogim sposobem jest znalezienie krzaczka/ków aby tam się przyczaić i strzelać /zmienia pozycję po strzale.

Możesz też jechać za ogarniętym HT i zjadać resztki .

To tyle ci mogę powiedzieć nie grałem tym czołgiem ale wiele razy miałem z nim styczność i w rękach ogarniętego gracza nawet wieża i pancerny HT nie pomoże .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

ja napisze tak bardzo słaby pancerz lufka bardzo długi czas przeładowania

jak nim grać robić za scaut'a jak każdy tym czolgiem do niczego innego się nie nadaje, a i robić za psa na arty :P

Opublikowano

Ja na początku grałem ELC-em jako spot.

Teraz trochę go używam do zadawanie DMG, bo działo też ma.. hymn.. boskie jak na tier. (potrafi przydzwonić za 277 )

Ten AMX to bardzo jeżdżące działko :D

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

możesz odkrywać wrogów , a potem gdy twoja drużyna z nimi walczy , zajedź ich od tyłu , strzał i cofasz lub za następną osłonę , pamiętaj że elc jest niski , niektóre czołgi możesz załatwiać po prostu podjeżdżając pod nie a te nie będą w stanie Cie strzelić ( jednak to tylko gdy jest to samotnik , inaczej śmierć na miejscu )

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Warto podjechać np do takie T29 albo podobnego, który jest wysoki i nie może opuścić nisko lufy, i tam mu strzelaj w czułe punkty, np. urządzenia obserwacyjne. A tak ogólnie to scout.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Warto podjechać np do takie T29 albo podobnego, który jest wysoki i nie może opuścić nisko lufy, i tam mu strzelaj w czułe punkty, np. urządzenia obserwacyjne. A tak ogólnie to scout.

Moj kolega tak zabil IS-3, objezdzal go caly czas a tamten nie wiedzial co robic.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...