Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] marketplace problem

mr.nobody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na koncie w marketplace zostalo mi jakies 12zl wiec postanowilem to spieniężyć. Zakupiłem więc sobie na spróbe item jakieś tam buty kosmiczne ale to nie ważne, istotne jest to, że po zakupie itemu nie otrzymałem go (chociaż meil, że owy produkt kupiłem jest na mojej skrzynce). Nie mam go ani w swoim "plecaku" ani w stylach. Ktoś wie co jest grane ? i gdzie mam tego itemu szukać ?

Cholera nie ten dział sorrka ale może ktoś pokusi się o pomoc ;)

Opublikowano

u gory - redcostam/calim tam to znajdziesz nie pamietam nazwy dokladnie ale tam to jest gra nie dziala w tej chwil wiec nie podam Ci dokladnej nazwy :)

Opublikowano

u gory - redcostam/calim tam to znajdziesz nie pamietam nazwy dokladnie ale tam to jest gra nie dziala w tej chwil wiec nie podam Ci dokladnej nazwy :)

no już sobie z tym poradziłem był po prostu błąd w MP i nie chciało się ściągnać.

Masz te gre na konsole ? potrzebuje dobrego kompana do gry, bo trafiaja mi sie same leszcze którzy kompletnie nie potrafią w to grać, oczywiście nie zawsze. Niby jestem w lidze ale dupiate te ligi jak nic zero pomocy z ich strony każdy ma to gdzieś (a byłem już w kilku ligach) musze sam chodzić i zbierać ekipe do gry. Gram tankiem Cr 50 Dps 90

przydałby sie Healer albo dobry tank ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...