Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny Premium Na Allegro

MouZGaminG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym Tutorialu napiszę wam ceny na allegro Minecrafta oraz skąd są konta premium / giftcody

:D

Pierwsza cena to cena od 5zł-10zł są to kradzione konta zazwyczaj z minecraft.net ale czasem dają się we znaki konta keylogger na komupterach użytkowników.Konta mają regulamin np nie zmieniać Hasła i skina

Druga cena to cena od 11zł-30 zł Są to już kupione konta. Zwykle jedno konto przychodzi na liczbe kupionych np : 30 osób zakupiło konto i te 30 osób gra na jednym koncie. Mają też regulaminy podane wyżej.

Trzecia cena to od 30zł -75zł Są to kradzione GiftCody zwykle kradną je Francuzi i dają je nam po niskiej cenie. Ale zwykle mojang je nam zabiera. Nie posiadaja regulaminu.

Czwarta i ostatnia cena to 82zł - .... Oryginalne GiftCody nie posiadają regulaminu. Nie zostaną nam Odebrane!!

Mam nadzieje że allegrowiczów upędzę od kupywania tanich gift codow lub konto bo to są zwykle konta kradzione lub giftcody fałszywe.

Opublikowano

Trochę jest w tym prawdy ale troche... nie.

Z tego poradnika wynika, że za 60zł kupię skradzionego giftcode, a za 61zł już nie... ^_^

Temat jest też napisany trochę niedbale. No ale ujdzie.

5465845486.png

Opublikowano

Druga cena to cena od 11zł-30 zł Są to już kupione konta. Zwykle jedno konto przychodzi na liczbe kupionych np : 30 osób zakupiło konto i te 30 osób gra na jednym koncie. Mają też regulaminy podane wyżej.

Skąd pewność? Można i kupić za 20 złotych Gift-Code. Wszystko zależy od sprzedawcy.

challenger.png

Opublikowano

Skąd pewność? Można i kupić za 20 złotych Gift-Code. Wszystko zależy od sprzedawcy.

Ale czytaj punkt trzeci: Moga to byc kradzione GiftCody dlatego najlepiej się pytac skąd ma giftcoda a potem jak ma niby z Minecraft.net to prosić o fakture Kupna..

Troszkę nad tym posiedziałem gdyż zakupiłem takowe konta i straciłem je po 10 diach i giftcody też.

Opublikowano

@2xup

Ja też kupiłem 4 miechy za 30 zł ale to było 4 miechy temu. A to jest temat dzisiejszy. Na allegro codziennie patrze jakie są ceny i się dopytuje skąd ma..

Opublikowano

5-10 zł to nie kradzione konta...

To zwykłe konta na minecraft.net bez premium

11-30 zł nie o to się rozchodzi ;d gra na nich więcej osób pod tym samym nickiem np tygrys1 gra na nim pełno osób. raz spotkałem go na grze i powiedział że prawdziwy tygrys to nie on ;d

Moja ulubiona gruba: ZBANOWANY

Opublikowano

Aktualna cena GiftCode'a na oficjalnej stronie Mojanga to 19.95 Euro. Więc jeśli to przemnożyć przez 4 to wyjdzie nam 79,80 zł czyli jeśli ktoś ma konto bankowe i 80,00zł na koncie to może spokojnie kupować ze stronki Mojanga. Proste i logiczne ;)

Pozdro.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Ceny rosną, a w lutym kupiłem za ok. 65zł gifta i mi go zabrali, a to była jedna z droższych ofert. A poza tym czemu francuzi?

Czytałem o tym że to Francuzi hackują

5-10 zł to nie kradzione konta...

To zwykłe konta na minecraft.net bez premium

11-30 zł nie o to się rozchodzi ;d gra na nich więcej osób pod tym samym nickiem np tygrys1 gra na nim pełno osób. raz spotkałem go na grze i powiedział że prawdziwy tygrys to nie on ;d

ta cena 5-10zł to są premium kradzione..

a cena 11-30 to oto się rozchodzi. Wystarczy że 30 osób kupi jedno konto i już 30 osób na premium koncie i się nawzajem banują. Ja polecam kupować ze Strony mojang. Bezpiecznie i szybko!

Za niedługo zrobie prezke Moda fajnego.. Oczekujcie ;d

Ja kupiłem gifta za 20zl to bylo jak byla beta 1.7.3 , i do tej pory mam .

Ale to była beta a wtedy było tańsze bo to beta prawda ? xD

Opublikowano

Kupilem za 40 zl rok temu i jakos gram.bez zadnych regulaminow

Ale to za 40 a nie 30 :)

Ja kupiłem na allegro z miesiąc temu za 30 zł i po 3 dniach zablokowane ...

Dlatego polecam z minecraft.net albo na allegro z fakturą kupna z Minecraft.net.. tak się najlepiej opłaca..

Opublikowano

Chujowe. Nieraz znajdzie się okazja, 40zł pół roku temu i gram do teraz. Nieprzydatny tut ;).

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chujowe. Nieraz znajdzie się okazja, 40zł pół roku temu i gram do teraz. Nieprzydatny tut ;).

Tutorial obejmował miesiąc założenia a nie pół roku temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...