Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiszami fn.

MaddoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki oto problem, że klawisze fn mi nie działają, oprócz głośności. Zawsze wyświetlało się taki jak by menu i kreseczki np. głośności, ale teraz tego nie ma.

Ściągnąłem Easy dispay manger i było dobrze, ale po resecie kompa jest znowu kicha ;x

Jak to naprawić?

Jeszcze mam problem że monitor co 10sek się wyłącza, a nastawione mam na Nigdy.

;x

Opublikowano

Cóż, niestety, ale musisz zanieść laptopa do serwisu jakiegoś, ponieważ jest uszkodzony. Może jakieś kable siadły, zawias pomiędzy klawiaturą i ekranem się naderwał albo coś. Jest jeszcze jedna możliwość - masz wirusa na komputerze, możesz zrobić format. To jest tylko teoria, ponieważ ja tego laptopa nie widzę i nie mogę go fizycznie sprawdzić.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Bywalec
Opublikowano

Polecam ściągnąć nowe stery do karty graficznej i poróbować różne kombinacje np. TAB + f11 itp.

Z monitorem to zobacz czy przypadkiem w panelu gdzieś wygaszacza nie ustawiłeś, usuń go wgl.

5jJNSGS.png

Opublikowano

soft do laptopa a nie sterowniki do grafiki które wieki g...o pomogą

masz na stronie laptopa wszystko

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...