Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angel Sanctuary

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Angel Sanctuary

AngelSanctuary.png

Typ widowni: Ecchi, Shoujo

Gatunek: Akcja, Fantasy, Horror, Romans

Tematyka: Anioły, Demony, Przemoc

Rok produkcji: 2000

Ograniczenia wiekowe: 16+

Status: Zakończone

Bóg nie żyje, Zagłada nadejdzie, kiedy obudzi się upadły anioł Alexiel. Dawno temu, karą za wyrzeczenie się Boga, ciało zostało zapieczętowane w krysztale a jej dusza reinkarnowała się w postaci młodych chłopców, którzy giną bolesną śmiercią, znowu i znowu, aż do zakończenia - pogardy i odrzucenia. Tylko, że tym razem dusza Alexiel odrodziła się w postaci nastolatka Setsuna Mudou - Mesjasza,

który ma bronić ludzkość. Setsuna ignoruje bitwę miedzy niebem a piekłem go tylko interesuje miłość do swojej siostry, Sary.

Rozpoczyna się historia o aniołach, demonach i utraconym Bogu.

źródło:animezone

onlinne:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_angel-aanctuary

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Okropne, straszne i w ogóle be be fu. Nie, te anime nie przypadło mi do gustu. Strasznie takie dołujące. Kreska oczywiście, jak na tamte czasy piękna, podobna trochę do kreski CLAMP'a. Nie lubię jakoś fabuły, kiedy to przejawia się w niej czyste kazirodztwo. Mangi przyznam szczerze nie czytałam, ale po obejrzeniu OAV''ka z tego zrezygnowałam.

Jedynym słowem:

-fabuła

-Bohaterowie

-za dużo bishów Oo

+Muzyka

+kreska

Jak dla mnie.

Opublikowano

Cóz anime stare ale szczeże spodobało mi się.Przedewszystkim wątek kazirodczy jest ciekawie przedstawiony.I ta aura tajemniczości.Da się oglądać te anime.Heh może jedynie akcja zbyt szybko się dzieje.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...