Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angel Beats!

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Angel Beats!

AngelBeats.png

Typ widowni: Seinen

Gatunek: Akcja, Dramat, Komedia, Nadprzyrodzone, Romans

Tematyka: Anioły, Okruchy życia

Rok produkcji: 2010

Ograniczenia wiekowe: 13+

Status: Zakończone

Akcja toczy się w życiu po śmierci. Historia kręci się wokół Otonashim, który po śmierci zapomniał wszystkie wspomnienia

Trafia do szkoły w, której ludzi mają się nauczyć jak się pozbyć tęsknot i przywiązania do swojego poprzedniego życia aby móc spokojnie odejść do nieba. Bohater poznaje przyjaciółkę Yuri, która zaprasza go aby wstąpił do jej ogranizacji SSS - Shinda Sekai Sensen(jap. Pozagrobowy Front Wojenny), która buntuje się wobec Bogu. Szkolna rada uczniowska i jej przewodniczący, anioł Tenshi, mają za zadanie zniszczenie SSS

źródło:animezone (obrazek + gatunek itp.)

onlinne:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_angel-beats

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Swego czasu anime bardzo popularne i wysoko oceniane ale mi sie nie spodobało i moim zdaniem ludzie przecenili to anime.Faktycznie ciekawy pomysł na fabułę ale zmarnowali potęncjał pomysłu na fabułę słabe wykonanie i tyle.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Super anime, jedno z lepszych jakie oglądałem :)

Osobiście: na końcu płakałem, a to często mi się nie zdarza. Seria naprawdę godna polecenia, nie ma co się zastanawiać tylko oglądać.

To samo.

• 7 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja podobnie jak u selweron'a.

Na końcu w sumie też się trochę popłakałem.

Ogólnie anime jest jak dla mnie 9/10, nie dam 10/10, ponieważ lekko się wkurzyłem gdy na końcu główny bohater spotkał Kanade i nagle koniec... Chciałbym zobaczyć trochę więcej ^^.

25gs07c.jpg

Opublikowano

Jedno z lepszych anime jakie obejrzałem ,ale zakończenie na serio było bardzo dziwne mogli pokazać jak sprawy potoczyły się dalej i czy się spotkali,ale anime oceniam na 10/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...