Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

42111.jpg

Rok wydania: 2012

Ilość odcinków: 1/?(on-going)

Gatunki: Comedy, Romance, Harem

Rodzeństwo Akito i Akiko Himenokouji w wieku 10 lat zostali rozdzieleni i po sześciu latach znowu przychodzi im mieszkac pod jednym dachem z racji tego, że trafiają do tej samej szkoły. Wszystko jest w porządku do momentu, gdy Akiko wyznaje miłość swojemu bratu, który uważa tylko za swoją siostrę. Dorzucając to, ze Akiko i Akito są spokrewnieni, a w ich mieszkaniu będą mieszkać 3 inne dziewczyny z Samorządu Uczniowskiego powoduje, ze mamy do czynienia ze sztampową haremówką z dodatkiem zakazanej miłości.

Online:

http://www.anime-shinden.info/20631-onii-chan-dakedo-ai-sae-areba-kankeinai-yo-ne-online.html

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek i szczeże powiem uwielbiam takie serie.Już się bałem że nie będzie dobrego haremu w tym sezonie jednak to anime podtrzymało moje nadzieje :) Przedewszystkich dziewoje otaczające głownego bohatera mają bardzo ciekawe charakterki.Do tego przyjemny fanservis.No i bohater nie może supermanem ale nie jest ciapą i to też jest na +.No i ładnie zrobione dziewczyny.Teraz tylko mam nadzieje że sie akcja rozkreci.Jedynie co może jest na minus to nie zbyt wysokich lotów gagi.Ale i one nie zrażają do siebie :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...