Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akane-iro ni Somaru Saka

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Akane-iro ni Somaru Saka

Akane-ironiSomaruSaka.png

Typ widowni: Ecchi

Gatunek: Komedia, Romans

Tematyka: Harem, Szkolne życie

Rok produkcji: 2008

Ograniczenia wiekowe: 16+

Status: Zakończone

Jun'ichi Nagase uczęszcza do szkoły średniej. Posiada on pseudonim Geno Killer z czasów gdy był jeszcze buntownikiem w gimnazjum. To przezwisko, pomaga mu wyciągnąć dziewczynę o imieniu Yuuhi Katagiri z kłopotów. Dziewczyna przenosi się później do tej samej szkoły do której chodzi jej wybawiciel, a ten by uchronić ją przed kolejnym niebezpieczeństwem jest zmuszony ją pocałować. Yuuhi nie będąc pewna co się właściwie stało, zaczyna na niego wrzeszczeć. Następnie okazuje się, że rodzice tej dwójki zaaranżowali ich zaręczyny, lecz po ponownym omówieniu między sobą tej sprawy nakazują im chodzić ze sobą przez miesiąc w celu naprawienia wzajemnych stosunków. W przypadku, gdyby związek Jun'ichi'ego i Yuuhi nie udał się, zaręczyny miały być zerwane.

online:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_akane-iro-ni-somaru-saka

źródło: animezone

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Anime mi się nie spodobało przewijałem odcinki bo anime było słabe.Nic mi się nie spodobało w tym anime nawet tego elemnty które zwykle mi się podobają czyli ecchi i elemnt kazirodczy :) .

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

boże to zakończenie i ta miłość do siostry ja się pytam why why .... , przecież mogli z tego takie zajebiste anime zrobić z takim fajnym zakończeniem ale jak to w romansach 3/4 anime mają tragiczne zakończenia chociaż ostatnio się to poprawia , myślę że na wzgląd na europejskich widzów

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...