Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air Gear

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Air Gear

AirGear.png

Typ widowni: Ecchi, Shounen

Gatunek: Akcja, Komedia

Tematyka: Sport, Sztuki walk

Rok produkcji: 2006

Ograniczenia wiekowe: 16+

Status: Zakończone

W niedalekiej przeszłości daleko idąca miniaturyzacja pozwoliła opracować napęd do nowego rodzaju rolek. Wynalazek ten, nazwany Air Treck, dał początek nowej subkulturze młodzieżowej - Storm Riders. Liczne zespoły zaczęły nie zawsze w pełni sportową walkę o wpływy. Ikki Minami, zwany przez członków swojego gangu Baby Face, mieszka z czterema siostrami Noyamano. Pewnego dnia odkrywa, że należą one do Sleeping Forest, tajemniczego i znanego głównie z opowieści zespołu. Wydarzenie to stanowi dla niego pierwszy krok w niebezpiecznym świecie Air Trecka, gdzie stawką w rywalizacji może być sprzęt, wpływy, sława, a czasem nawet życie.

źródło:animezone

onlinne:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_air-gear

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Dosyć fajne anime nigdy być nie spodziewał że walki na rolkach mogą mnie tak wciągnać :) Elemty ecchi były bardzo dobre dlatego polecam każdemu wersje bez cenzury bo przez te kruki szału można dostać :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

już od dawna zabierałem się do tego anime ale nie wiem dlaczego pierwszy odc mnie odrzucił ....

no cóż spróbuje i ponowie tak btw dzięki za radę z cenzurą :D

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...