Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ah! My Goddess

CvS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Ah! My Goddess

AhMyGoddess.png

Typ widowni: Seinen

Gatunek: Dramat, Fantasy, Komedia, Przygodowy, Romans

Tematyka: Anioły, Magia, Super moce, Szkolne życie

Rok produkcji: 2005

Ograniczenia wiekowe: 13+

Status: Zakończone

Keiichi Morisato jest studentem Politechniki Nekomi i ze względu na swój wzrost, nie moze znaleźć dziewczyny. Pewnego wieczoru Keiichi próbując dodzwonić się do swojego kolegi z wyższego roku (manga), dodzwonił się do Biura Boskiej Pomocy. Chwilę później z jego lustra wychodzi dziewczyna o imieniu Belldandy , która oferuje biedakowi jedno życzenie. Keiichi oczywiście pomyślał, że jego koledzy ze starszego roku starają się mu zrobić psikusa, bo wiedzą, że chłopak nie ma dziewczyny. W przypływie inteligencji wymyślił całkiem oryginalne życzenie: "Chciałbym, aby dziewczyna taka jak ty zawsze była przy mnie". Jako, ze było to życzenie wypowiedziane z głębi serca chłopaka (jak się później okaże), musiała spełnić to życzenie. I tak oto Belldandy zostaje z Keiichim.

źródło:animezone

onlinne:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_ah-my-goddess

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Cóż obejrzałem wszystkie serie,OVA a nawet film.Kreska nie zachwyca.Fanservis jest nawet nie fajny.Wkurzała mnie dobrać boginki i głownego bohatera ... No ale ich perypetie były naprawdę fajne :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...