Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tonari no Kaibutsu-kun

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

39779.jpg

Rok wydania: 2012

Ilość odcinków: 2/?(on-going)

Gatunki: Komedia, Romans, Szkolne, Shoujo

Mizutani Shizuku jest typowym kujonem, czyli osobą której całym światem są jej oceny. Jest do tego stopnia pochłonięta ciągłą nuką, ze nie pamięta twarzy kolegów z klasy. Ten stan zmienia się, gdy zostaje jej powierzone zadanie dostarczenie notatek dla Yoshidy Haru, który jest szkolnym łobuzem, który boi się chodzić do szkoły. W momencie, gdy Shizuku przekazuje notatki dla Haru, ten wyznaje jej miłość co powoduje u Shizuku zakłopotanie spowodowane tym, że jest to jej pierwszy raz, gdy ktoś wyznał jej miłość. Fakt, że Haru jest bardzo nieśmiały powoduje, że wątek romansu zapowiada się ciekawie. Od tego momentu Mizutani zaczyna powoli otwierać sie na Haru i otaczających jej ludzi. Jeśli szukacie romansu z dużą dawką humoru, to ta produkcja zapowiada się obiecująco.

Online:

http://www.anime-shinden.info/20638-tonari-no-kaibutsu-kun-online.html

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

To nowość, ja osobiście czekałam na te anime bardzo, bardzo długo. Czytałam mangę, która oczywiście nadal wychodzi i jest genialna. Myślę, że anime nie będzie gorsze ;-) Super połączenie romansu z komedią, przeplatane dodatkowo trochę kategorią "okruchy życia".

Haru jest the best :D

Opublikowano

To nowość, ja osobiście czekałam na te anime bardzo, bardzo długo. Czytałam mangę, która oczywiście nadal wychodzi i jest genialna. Myślę, że anime nie będzie gorsze ;-) Super połączenie romansu z komedią, przeplatane dodatkowo trochę kategorią "okruchy życia".

Haru jest the best :D

Haru miażdży system. Kogut ftw :O

Last.fm

Opublikowano

Albo mi się wydaje, albo Shizuku wygląda na typową tsundere

Last.fm

Opublikowano

Shizuku mi się osobiście, jako postać nie podoba. Nie chce tutaj spoilerować zbytnio, więc Ci którzy pokusza się na mangę lub będą oglądać anime, zobaczą o co mi chodzi ;-)

Mało barwna, tylko na początku widać jej charakterek.

Opublikowano

kurde strasznie mi się kreska podoba :) chyba w żadnym innym anime grafika mnie tak nie urzekła co tutaj.

strasznie podoba mi się charakter i zachowanie shizuku ;d fajny ma też sposób mówienia xD

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

ciekawe połączenie anime , romans dosyć nadzwyczajny nie jakiś tam pierwszy lepszy gdzie lecą czułe słówka i zarywanie ... , całkiem ciekawie się zapowiada ale mam nadzieje że pod pewnym względem nie zrobią z tego czegoś w stylu kimi ni todoke

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kimi ni todoke było świetne! Czego ty chcesz :P

Niestety, ale trochę to przypomina KNT, tylko, że tym razem to dziewczyna walczy o faceta, a nie na odwrót ;-)

nie lubię jak zbytnio coś przeciągają ... , dwie serie i praktycznie nic specjalnego się nie wydarzyło

NJxbd4x.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I anime się skończyło...ogólnie to mi się podobało ale końcówka była bardzo słaba. W zasadzie nic się nie wyjaśniło bo Shizuku dalej nie jest pewna swoich uczuć. Szkoda że nie rozwinęli wątku z Natsume, chociaż to pewnie zrobią o ile powstanie 2 sezon.

58815786.jpg

Opublikowano

W końcówce nic nei wyjaśnili, bo ostatni ep miał fabułę wymyśloną przez studio animujące.

Last.fm

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ポーランド語から日本語に説明できない

@up 広告は意味をなさない

@topic anime średniak nie ma tam nic co by zachęciło do dalszego oglądania takie romansidło zwykłe się zrobiło z odrobiną humoru

//Nie ma sensu odpisywać spambotom ;]

NJxbd4x.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...