Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomóżcie

feat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.Wysłałem SMS na BF przez SMS wszystko wypełniłem dobrze.Wysłałem pod wskazany numer treśc:PAY

I czekam już tak z 10 min aż zakończy się tranzakcja.A zawsze trało to 5-6 sekund.Co zrobić bo straciłem kase.Tam pisze że muszę dostać SMS z dalszą instrukcją.A ja żadnego SMS nie dostałem tylko jak wprowadziłem numer to odrazu wysłałem SMS.

Opublikowano

Tylko że ja wszystko podałem numer komórkowy.Wyskoczyło mi co mam wpisać i wpisałem a powinien mi przyjść SMS z dalszą instrukcją.

Opublikowano

musisz czekać pewnie wybrałeś sms'a za 7zł też miałem z nim problem ale za 24zł od razu przychodzi

Szczerze, suma nie ma nic do znaczenia czasami po prostu ten system tak muli że to masakra. Raz na foundsy czekałem parę godzin ale w końcu doszły na te moje konto. Jeżeli uważasz że wszystko dobrze podałeś to napisz do suportu. Na forum battlefielda jest nawet specjalny temat poświęcony tym problemom :) Nie tylko Tobie nie dochodzą foundsy na czas.

Opublikowano

A jak moge napiasć do tego Suportu i czy po polsku.Bo niegdy nie miałem takiego problemu.I jakie dział.Proszę o wytłumaczenia jak macie czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...