Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić RP przez PaySafeCard

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupić RP przez PaySafeCard?

Serwer eune.

PSC to są te karty co można np w kiosku kupić za 20zł z tego co wiem?

I jak za nie kupić rp na eune?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Dzisiaj kupowałem. Idziesz do kiosku, prosisz o PSC za 20 zł (można też za 50 i 100), wchodzisz do sklepu w LoL'u, Kup RP, PaySafeCard, 20 zł i wpisujesz swój Numer Kuponu i to tyle ;)

Opublikowano

Niekoniecznie kasjerka będzie wiedziała o co ci chodzi, więc dobrze by było, jakbyś sobie wydrukował instrukcję dla sprzedawców stąd: http://www.paysafecard.com/pl/kupno/punkty-sprzedazy/wzoru-kodu-pin/.

Pamiętaj też, że nie we wszystkich sklepach można kupić, więc wyszukaj sobie w twojej miejscowości tutaj http://www.paysafecard.com/pl/kupno/.

7m9a.png

Opublikowano

U mnie PSC się kupuje w ogrodniczym, a doładowanie ich jest rzeczą prostą tak jak byś doładowywał konto w telefonie, wybierasz opcję PaySafeCard, 20zł lub większa kwota którą kupisz np. 50zł, 100zł, wpisujesz kod. Enjoy :D

Opublikowano

Czyli to działa jak doładowanie do telefonu i nie muszę mieć "stałej karty"? Wystarczy że wezmę to "doładowanie" i pin z niej przepiszę w sklepie LoL?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Dokładnie, karta jest jednorazowa, do tego nie dostajesz karty tylko wydruk z pinem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...