Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] doswiadczenie z czolgu poprzedniego

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

aktualnie posiadam dzialo samobiezne AMX 13F3. zeby kupic to dzialo musialem takze odblokowac dzialo wczesniej AMX105AM. i tutaj mam pytanie, gdy wejde w spis dzial samobieznych w grze z dziala AMX105AM moge przejsc w dzialo AMX13F3 i tutaj mam pytanie czy jak dostane doswiadczenie na dziale AMX 105AM moge je uzyc do dziala dalej czyli AMX13F3? nie chodzi mi o "wolne doswiadczenie" tylko do tego czolgu

Opublikowano

ymm jeśli dobrze rozumiem to nie. Doświadczenie które zdobędziesz na pojeździe A możesz użyć tylko na pojeździe A. Doświadczenie z innego pojazdu (nie ważne że poprzednik) nie może zostać na innym pojeździe wykorzystane. Ten przywilej ma tylko free exp

Opublikowano

za każdą walkę zdobywasz jakąś część free expa :) mało bo mało ja właśnie zbieram na działo do pontona 68 k

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...