Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nie działające powtórki

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio chciałem zobaczyc sobie powtórkę z wota, jednakże nastąpiły komplikacje. Wystąpoł błąd, że nowa wersja nie jest przystasowana do odtwarzania nagrań (coś w tym stylu). Myśle że jest to spowodowane wprowadzeniem nowej grafiki w aktualizacji 8.0, jednak zmieniłem grafe na standardową i nic nie pomogło. Macie jakieś pomysły, czy wam też nie działają nagrania?. Co do powtórek to chciałem odtwaorzyc takie z aktualizacji poniżej 8.0 czyli 7.5 albo 7.3.

Opublikowano

Zawsze jest tak,że powtórki z poprzednich aktualizacji nie działają.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Powtórki poszły w piach.

Raczej nigdzie nie znajdziesz Wota 7.5. Jeśli już tak bardzo zależy ci na przyszłych powtórkach musisz je po prostu nagrać

zewnętrznym programem ( Fraps, Badicam )

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

Jest! Mi kiedyś na forum wysłał dobry kolega, poproszę go i może mi da, sam mam pełno powtórek ktore chcialem obrobic na YT, ale nie chce mi się poprostu, jak da odpowiedz to zeedytuje komentarz albo cuś

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Czy ty czytać nie umiesz, że powtórki z ostatniej aktualizacji nie działają.?

Edit@

Sorry, dopiero przeczytałem . :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...